FOTO by Stradivarius

Moda

Za prve visoke temperature biramo Stradivarius baby blue kombinezon od oxford tkanine!

Viktoria Šafranić 10. ožujka 2021.

Baš poput najvedrijeg neba, ovaj kombinezon ljubav je na prvi pogled...

Da jednostavno najčešće pobjeđuje, uvjerili smo se u to bezbroj puta. Klasična elegancija nema konkurencije i pravilo ‘što manje, to bolje’ u ovom slučaju itekako vrijedi.

Kada pomislimo na proljetnu odjeću, svakoj fashionistici zasigurno prvo na um padnu haljine. No ima jedan odjevni komad koji je jednako atraktivan, a ne pridaje mu se tolika pozornost. Riječ je o kombinezonu koji će ove sezone biti u centru pozornosti. Dolazi u ležernom izdanju i stvoren je za mnoštvo prilika poput pića s prijateljicama, prvog spoja, odlaska u šetnju, kino i slično…

Stradivarius je jedan od onih high street brendova na čijim policama uvijek pronađemo najtrendi komade po pristupačnim cijenama. Njihova nova kolekcija skriva za svakoga ponešto, a pravo osvježenje su nježne svjetlije boje koje pozitivno utječu na naše raspoloženje.

Svog favorita ovog smo puta pronašli u baby blue kombinezonu od oxford tkanine koja je zaludila trendseterice. Mi ga već zamišljamo kako plijeni pažnju u kombinaciji s blok sandalama ili običnim natikačama. U Stradivariusu se nalazi i haljina slične varijante, no nama je nekako kombinezon privlačniji

Dolazi s gumbićima koji su vješto skriveni kao i vrpcom od iste tkanine koja se veže oko struka. Casual, a istodobno profinjen, ovaj bi kombinezon mogao postati jedan od njihovih najprodavanijih artikala.

Po cijeni od 199,90 kuna, naručiti ga možete putem linka.