Ljepota

Za profesionalni kućni tretman čišćenja lica bez mane, biramo Desea ultrazvučnu špatulicu

Krešimir Šustić 18. rujna 2020.

Dubinski čisti i smanjuje pore, ubrzava proizvodnju kolagena i elastina, te potiče regeneraciju kože

Zbog današnjeg ubrzanog načina života, često zanemarujemo sebe i osnovne potrebe, te svome licu ne stignemo pružati ono najosnovnije, dubinsko čišćenje.

S obzirom na to da imamo sve manje vremena koje možemo iskoristiti za odlazak u kozmetičke salone, naša koža počinje djelovati zapušteno.

Kako bismo održavali redovnu higijenu, posežemo za svakojakim preparatima, čiji rezultati na kraju ne ispadnu kao oni koje bismo dobili raznim profesionalnim tretmanima.

No, dobra vijest je ta da smo pronašli kućni aparatić koji će nas riješiti svih muka i pomoći nam da iz udobnosti vlastitog doma postignemo prirodni sjaj i mekoću.

Radi se o Desea ultrazvučnoj špatulici, koju su kozmetičari diljem svijeta prepoznali kao savršen izbor jer je upravo najbezbolniji, najbrži, siguran, ugodan i učinkovit tretman dubinskog čišćenja lica.

Skida sloj mrtvih stanica, uklanja višak masnoće, čisti pore i mitesere, zatvara pore, zateže i zaglađuje lice, poboljšava mikrocirkulaciju i oksigenizaciju kože, što je čini must-haveom za svaki kupaonski ormarić.

Namijenjena je svim ženama i muškarcima koji žele imati čistu, svježu, glatku i zdravu kožu kao i lijepo lice, te žele odgoditi prve znakove starenja.

Brojne blogerice i influencerice prije korištenja su bile skeptične, no na svoju ruku su se uvjerile u veličanstvenu moć ovog posebnog beauty proizvoda.

Prikladan je za osobe s osjetljivom kožom, kao i za sve one dame koje se vole šminkati jer znamo da je njegovana koža ključ postojanog make-upa.

Tijekom tretmana, važno je temeljito pripremiti kožu parenjem kako bi se otvorile pore i navlažile nečistoće koje su se skupile na licu.

Radi na principu vibracija visoke frekvencije u ultrazvučnom spektru od oko 25 tisuća oscilacija u sekundi s optimalnom amplitudom osciliranja za tretman lica, koje uzrokuju kavitacijske mjehuriće u vodi te stvaraju velike sile na nečistoću čime je raspršuju u vodi.

Jedan tretman može trajati između 5 i 60 minuta, a špatulicu je preporučljivo koristiti 3 do 5 puta tjedno za brze i zadivljujuće rezultate. (max 2 sata tjedno – 15ak minuta dnevno ili 60 minuta dvaput tjedno).

Svilenkasta koža i sjaj koji će prepoznati čak i oni koji svakodnevno provode vrijeme s vama, zagarantiran je uz ovaj moćan kućni aparatić, koji će postati neizbježan dio dnevne beauty rutine i omiljeni dodatak u neseseru prilikom putovanja i odlaska iz grada.

Za narudžbu i više informacija o ovom it proizvodu, posjetite službeni web shop, Facebook ili Instagram profil, te se sami uvjerite kako se doista radi o nečemu revolucionarnom.