FOTO by Instagram @hunterboots / Hunter

Elegant

Za novi početak školske godine naših princeza biramo dječje modele Hunterica

Krešimir Šustić 08. rujna 2020.

Pet neodoljivih nijansa šarenih boja za malene fashionistice

Svaki novi početak u životu nam donosi nove avanture i iskustva, neovisno o tome radi li se o poslu, prvom odlasku u vrtić ili o povratku naših najmlađih u školske klupe.

Posebno kada su djeca u pitanju, roditelji su osjetljivi i žele da njihovi mališani imaju sve što im je potrebno, kako bi neometano mogli stjecati nova znanja.

€45

Osim torbe za knjige, pernica, bilježnica i ostalih školskih potrepština, pažnju treba usmjeriti i na stvarčice iz svijeta odjeće i obuće u kojima će naši najmlađi provoditi veći dio dana sjedeći i prateći nastavu.

Znamo da je jesen po pitanju promjene vremena sama po sebi varljiva, stoga smo odlučili odabrati modnu poslasticu koja će olakšati nadolazeće dane i osigurati našim princezama siguran i suh put do škole.

€45

Osim što su izrazito popularne zbog jednostavnosti u kojoj dolaze, Hunter čizmice su prava stvar koja svojim imenom stoji iza kvalitete i udobnosti koju pružaju najmanjim nožicama.

€45

Novi modeli su kao i dosad, napravljeni od gumenog i čvrstog materijala, koji ne propušta niti jednu kapljicu kiše, a dolaze nam u šarenim i veselim nijansama boja od kojih smo izdvojili: crvene, žute, nude, lila i model u upečatljivoj boji fuksije.

€45

Znamo da su djeca nestašna i da prilikom igre i hodanja ne mare za lokve koje im se nađu na putu, zato je od izrazite važnosti da im omogućimo bezbrižno skakanje i istraživanje svijeta.

€45

Po cijeni od €45 primjerak za vašu malenu ljepoticu možete nabaviti na LINKU i obojiti joj sive dane koji nas očekuju razigranim čizmicama.