FOTO by Netflix

Film

Za nekoliko dana na Netflix stiže ‘That ’90s Show’

admin 03. siječnja 2023.

Pogledajte trailer i poželite dobrodošlicu staroj ekipi

Otkačena serija koju svi znamo, “That ’70s Show“, uskoro dobiva svoj spin-off i jedva čekamo vidjeti dobru staru glumačku postavu. Nadamo se da će se i u vama pobuditi nostalgija i da ćete ovu seriju prihvatiti objeručke te vjerujemo da će i ona stvoriti onaj isti ugodan osjećaj kao što je to imala i njena prethodnica.

Seriju će producirati isti autor kao i “That ’70s Show”, a pridružuju mu se i kreatori Bonnie Turner i Terry Turner. Nakon dugog čekanja objavljen je i prvi trailer serije.

That '90s Show Netflix serija
Foto: Netflix

Radnjom smještena u 1995. godinu serija se fokusira na Leiu Forman, kćer Erica Formana i Donne Pincioti koja će u podrumskom druženju sa svojim srednjoškolskim prijateljima prolaziti kroz sve faze ovog perioda života. Naravno, tu su Kitty i Red koji će nadgledati situaciju i paziti da sve bude pod kontrolom.

Službeni sinopsis za seriju kaže: “1995. je godina i Leia Forman, kći Erica i Donne, posjećuje baku i djeda tijekom ljeta gdje se zbližava s novom generacijom djece iz Point Placea Seks, droga i rock ’n roll nikad ne umiru, samo mijenjaju ruho.”

U 7. sezoni serije “That ’70s Show”, nakon što je završio srednju školu, Eric napušta Point Place te kreću problemi i pritisci svake odrasle osobe. U nemogućnosti da si priušti koledž prolazi kroz turbulentno razdoblje, ne pojavljuje se na svom vjenčanju te odlazi u Afriku krenuti s karijerom učitelja.

That '90s Show Netflix serija
Foto: Netflix

U 8. sezoni, Kelso prihvaća posao u osiguranju Playboy kluba te odlazi u Chicago kako bi bio bliže svojoj kćeri Betsy.

Nakon gadnog prekida s Hydeom, Jackie se neočekivano zaljubljuje u Feza, a tek nedavno slobodna Donna kreće u vezu s Randyjem. Unajmljen da radi u Hydeovoj prodavaonici ploča, Randy je dodan kao Ericova zamjena u osmoj, ujedno i posljednjoj sezoni. Publika nikako nije mogla zavoljeti njegov lik i nije imao nešto veliku glumačku rolu.

That '90s Show Netflix serija
Foto: Netflix

Budući da Eric i Donna imaju kćer, možemo pretpostaviti da su se ponovno spojili nakon kobnog novogodišnjeg poljupca u 200. i posljednjoj epizodi serije. Ali ako je ovo serija o Kitty, Redu i njihovoj unuci Leiji što se onda dogodilo Ericu i Donni? Kraj serije daje više pitanja no odgovora na koja bi ovaj spin-off trebao odgovoriti.

That '90s Show Netflix serija
Foto: Netflix

Kurtwood Smith i Debra Jo Rupp reprizirat će svoje uloge kao Red i Kitty Forman. Također, vraća se i Tommy Chong, a iz Netflixa su najavili da će Topher Grace, Mila Kunis, Ashton Kutcher, Laura Prepon i Wilmer Valderrama gostovati u nekim od epizoda.

That '90s Show Netflix serija
Foto: Netflix

Serija s prikazivanjem kreće na Netflixu, 19. siječnja, sadržavat će deset epizoda i… jedva čekamo!