FOTO by Housebrand

Moda

Za najvažniju kupovinu ove zime, odabir pada na ružičasti oversized kaputić iz Housea!

Antonija Andabak 26. listopada 2020.

Jako nam se dopao krojem, nježnom bojom i naravno - cijenom!

Jedno od modnih pitanja ovih dana jest gdje kupiti dobar, relativno povoljan zimski kaputić?

Bez obzira na to s kojim budžetom raspolagali, zimske jakne su, uz čizme, najskuplja ovosezonska investicija, stoga morate dobro razmisliti gdje želite kupiti kaput ili uzeti u obzir naš današnji prijedlog!

Impresionirani smo ovosezonskom ponudom jakni i kaputa iz Housebranda prema kojima možemo zaključiti kako drže prednost među high street brendovima kada je u pitanju omjer kvalitete i povoljne cijene kaputića.

Iz bogate ponude izdvojili smo jedan koji nam je istog trena zapeo za oko u svojem izdanju lagano ružičaste nijanse. Ružičasta boja ove je sezone must have kada govorimo o odjeći iz palete nježnih boja poput beige, boje pijeska, kave i svijetlo sive.

Suptilnog oversized kroja s elegantnim dvostrukim kopčanjem, odaje dojam retro štiha uz koji će se lijepo uklopiti visoke rukavice te šešir, ali i šarmantna mini četvrtasta torbica. Ovisno o tome kakav stil njegujete, ružičasti kaputić neće vas iznevjeriti kada tražite rješenje za sređen look u tren oka!

Ako u vlastitom modnom ormaru već posjedujete ružičasti kaputić, a sviđa vam se kroj predstavljenog kaputa, isti takav možete kupiti u beige boji za 449,00 kn na službenoj web stranici! Što se veličina tiče, stvari su pojednostavljene pa ga možete kupiti u XS/S i M/L veličini!