FOTO by Primark / @magicalfindsuk

Moda

Za manje od 100 kuna! Mickey Mouse torbica iz Primarka kao preslikana Marc Jacobs verzija!

Viktoria Mikulić 26. kolovoza 2021.

Daleko povoljnija, a nevjerojano nalikuje na primjerke kultnog svjetskog brenda...

Da se nismo upravo vratili s godišnjem i potrošili svu ušteđevinu, odmah bismo se uputili u susjednu Ljubljanu jer je nova torbica koju smo upravo ugledali pravi modni ulov.

Toliko zanosna, sigurni smo da će već ovog tjedna nestati s polica. Prvenstveno, sviđa nam se dizajn koji podsjeća na skupocjenu verziju Marc Jacobs modela.

Ova crossbody torbica dolazi u crno-bijelom izdanju sa širokim remenom, a osobito posebnom je čini grafit omiljene Disney ikone – Mickey Mouse. Ovaj poznati mišić dolazi s pink ušima obasutim šljokicama, a tu je i natpis Walt Disney kako bi se naglasila prepoznatljivost brenda.

Dizajn je totalno eye catching i odlično je što se ova torbica svojim bojama uklapa u sva četiri godišnja doba. Njezin izgled donosi dašak proljeća, ljeta, jeseni i zime.

$14.00

No ono što nas je impresioniralo više od svega je cijena od 14 dolara, odnosno manje od 100 kuna. Ako ste negdje u blizini ili poznajete osobu koja bi vrlo brzo mogla doći do ovog modela, zaista ste pravi sretnici.

Fashionistice će ih znati uklopiti uz omiljene denim kombinacije poput jeansa i traper jakne, kao i uz midi lepršave haljine, bijele bluze i palazzo hlače, balonere, kožne jakne, čizmice i tenisice. Ova je torbica dobrodošla u dnevnim prilikama, a bit će i efekti modni suputnik za večernje izlaske.

Uz nju, u Primarku se mogu pronaći još dva artikla u istom ruhu, a to je shopper torba i držač za kartice.

Zašto nam Primark to radi, ne znamo ni sami, no obećajemo sami sebi da ćemo čim prije dati petama vjetra i otići u najdraži trgovački lanac…