FOTO by River Island

Moda

Za look tjedna biramo classy odijelo tirkizne nijanse!

Viktoria Šafranić 12. travnja 2021.

Tenisice ili visoke potpetice? Uz obje varijante pristaje kao saliveno...

Odijelo, već sama riječ po sebi djeluje nekako strogo poslovno, a tako smo je godinama i percipirali. Ovaj odjevni predmet bio je namijenjen samo za business dress code i najčešće je isti dolazio u klasičnim bojama poput bijele, crne, sive ili smeđe.

Nismo ni slutili koliko je malo potrebno da ga pretvorimo u najležerniji komad odjeće, ako mu samo dodamo drugačiju vrstu obuće. Osim potpetica oxford cipela, balerinki i ostalih svečanijih modela koje smo navikli nositi uz odijelo, kombinacija uz tenisice pokazala se najpopularnijom.

Dovoljno je bilo da samo jedna fashionistica spoji odijelo s jednostavnim bijelim tenisicama i sruši sve prethodne barijere vezane uz isto. Ponekad se pitamo kako se nitko ranije nije toga sjetio. Striktno se držimo određenih pravila, ali nažalost pritom zaboravljamo da je moda stilska igra, te bismo je tako trebali i tretirati.

Odijela su postala dio naše svakodnevice, a za isto se u posljednje vrijeme odlučujemo češće nego što biramo traperice. High street brendovi u svaku novu kolekciju uvrste mnoštvo razigranih primjeraka, a proljetni dani idealni su za vibrantne boje poput žute, narančaste, jarko plave.

Ovog puta, naišli smo na odijelo u omiljenoj tirkiznoj nijansi s potpisom britanskog proizvođača River Island. Sastoji se od sakoa s gumbićima i hlača ravnog kroja.

Toliko upečatljivo, a istodobno jednostavno, ovo odijelo rezervirano je za nošenje u svim dnevnim prilikama, a može se nositi uz topić, običan T-shirt ili bluzu. Od šetnje gradom do poslovnih sastanaka, nitko vam neće zamjeriti jer ste se odvažili na nešto efektniju boju, štoviše takve su sve više dobrodošle u poslovnoj kulturi…

Jedan pogled na ovaj novitet bio je dovoljan da dobijemo potrebnu motivaciju i elan za još bolji rad te da nam početak tjedna, odnosno ponedjeljak protekne u što ležernijem izdanju…

Gornji i donji dio se kupuju odvojeno, a naručiti ih možete putem LINKA.