FOTO by Asos

Moda

Za kućni cozy osjećaj biramo šarene i mekane unicorn ogrtače i onesie

Krešimir Šustić 25. rujna 2020.

Kišni dani su idealni da uskočimo u ove primjerke i ljenčarimo

Ljetu je službeno došao kraj i htjeli mi to ili ne, moramo se prilagoditi nižim temperaturama, te zamijeniti garderobu nekim toplijim komadima.

U nekoliko narednih mjeseci sve više vremena provodit ćemo u udobnosti vlastitog doma, grijući se ispod toplih dekica i gledajući omiljene serije na Netflixu.

€30.99

Osim trendi haljina, suknji, balonera i pulovera, svoje ormare bismo trebali obogatiti novim pidžamama, trenirkama i svim cozy stvarčicama uz koje ćemo se osjećati slobodno i ugrijano.

Lagane modele pidžama ćemo zamijeniti onim debljima, a nakon tuširanja više nećemo imati potrebu da se ponovno bacimo pod tuš, već ćemo posezati za ogrtačima kako bi se zaštitili od hladnoće.

€30.99

Web shop Asos, u svoju je bogatu ponudu uvrstio tri neodoljiva primjerka u šarenim bojama, koji nam dolaze u preslatkom unicorn izdanju.

€30.99

Krase ih upečatljive nijanse, kapuljače na kojima se nalaze rog, usta i oči ovog šarmantnog mitskog bića, a zamišljamo ih kao idealni komad u koji ćemo se ogrnuti ujutro nakon što ustanemo, ali i navečer prije spavanja.

€30.99

No, osim bademantila, u ponudi možemo pronaći i pregršt modela popularnih onesie-a, koji su napravljeni kako bi se mogli neometano izležavati, te kako bi nas cijeloga dana pratio cozy osjećaj.

€30.99

Također dolaze u jednorog izdanjima i u veselim tonovima boja, s kapuljačama, ali i s posebnim dodatkom koji ih čini totalno neodoljivima, krznenim repićem.

€30.99

Ove godine odlučili smo se opremiti najslađim i najmekšim kućnim dodacima, stoga su ovih nekoliko primjeraka odlična stvar za niske temperature i cjelodnevno ljenčarenje.