FOTO by PR

Elegant

Za fanove skincare tehnologije, isprobajte novi Réduit Uni uređaj

PR 28. lipnja 2021.

Novi UNI uređaj koristi tehnologiju magnetske difuzije koja omogućuje disperziju 50 puta manjih čestica aktivnih sastojaka na kožu

UNI je najnoviji uređaj švicarskog luksuznog brenda RÉDUIT koji je svoje beauty putovanje započeo u siječnju 2020. godine lansiranjem prvog uređaja za njegu kose ‘RÉDUIT One’ na CES-u (Consumer Technology Association) u Las Vegasu.

Povodom lansiranja novog UNI uređaja, RÉDUIT je osmislio online beauty kviz kojim educira potrošače i predlaže personaliziranu rutinu za njegu kose ili kože. Svaki sudionik kviza bit će nagrađeni besplatnim UNI uređajem u vrijednosti od 749 HRK uz kupovinu preporučenih proizvoda.

ŠTO JE RÉDUIT UNI UREĐAJ?

RÉDUIT UNI, prvi je uređaj na svijetu koji pruža djelovanje poput tretmana injekcijama, ali potpuno neinvazivno i bezbolno. Uređaj je kompatibilan sa svih 24 RÉDUIT Skinpod i Hairpod tretmana koji će potpuno promijeniti način na koji brinete o kosi i kozi. UNI je najbolja alternativa za one koji ne žele ili nisu spremne za invazivne tretmane ljepote.

Novi UNI uređaj koristi revolucionarnu tehnologiju magnetske difuzije koja omogućuje disperziju 50 puta manjih čestica aktivnih sastojaka na kožu i kosu. Tim pristupom osigurava se efikasnija apsorpcija sastojaka te se pospješuju i sami rezultati tretmana.

Tehnologija magnetske difuzije koncentriranim aktivnim sastojcima omogućava dubinsko prodiranje u kosu i kožu upravo ondje gdje je najpotrebnije poput tretmana injekcijama, ali na bezbolan način. RÉDUIT, kao pionir u industriji ljepote, uistinu mijenja budućnost u apliciranju proizvoda za uljepšavanje.

UNI također posjeduje i mogućnost snažne BOOST funkcije, aktivirajući bržu disperziju aktivnih sastojaka radi efikasnijeg performansa – nešto što je do sad bilo moguće samo s proizvodima unutar njihove zlatne linije proizvoda.

Za vrijeme lansiranja RÉDUIT branda i naših jedinstvenih RÉDUIT One i RÉDUIT Spa uređaja nalazili smo se usred globalne pandemije te nas je iznenadila pozitivna reakcija tržišta. Imajući na umu da naši uređaji nemaju direktan kontakt s kožom i kosom, ekološki su prihvatljivi te su idealan izbor za tretmane kod kuće, pružajući rezultate usporedive s profesionalnim tretmanima injekcijama, znali smo da naš proizvod predstavlja istinsku revoluciju na tržištu.

Pozorno smo slušali i pratili zbivanja na tržištu, svjesni potrebe za prilagođavanjem, kako bi im omogućili jednostavan ekonomski i higijenski prihvatljiv proizvod. Uočili smo potrebu za daljnjim inovacijama radi čega smo odlučili proizvesti tehnološki napredan proizvod koji će biti kompatibilan sa svim našim tretmanima za kožu i za kosu.

Rezultat je bio UNI – prvi uređaj u svijetu koji djeluje poput tretmana injekcijama, ali je potpuno bezbolan. UNI uređaj je univerzalan, ekološki održiv i inkluzivan, koji na pristupačan način odgovara promjenjivim potrebama konzumerizma”, navodi CEO Paul Peroš, kojeg je INNOCOS, platforma koja služi za povezivanje profesionalaca na čelu kompanija koje se bave primarno zdravljem, ljepotom i wellnessom, nedavno proglasila pobjednikom u kategoriji pionira godine (“Trailblazer of the Year”).

RÉDUIT UNI (dostupan u 4 boje) može se kupiti isključivo na www.reduit.com za 749 HRK, a posebnu ponudu mogu ostvariti svi koji završe RÉDUIT online kviz i ostvare kupnju preporučenih proizvoda za personaliziranu rutinu.

Dodatne informacije o UNI uređaju dostupne su na www.reduit.com.