FOTO by River Island / Instagram @riverisland

Moda

Za elegantan look biramo kratki kombinezon s upečatljivim puf rukavima

Krešimir Šustić 26. svibnja 2020.

Jedina drama koja nam je ovog ljeta potrebna je ona u našim rukavima!

Pred nama je sezona u kojoj se sve više i više sređujemo, neovisno o tome prisustvujemo li nekim svečanim prigodama ili izlazimo u grad na piće s najdražim nam ljudima.

Osmijeh i jednostavnost – dobitna kombinacija za upečatljiv look!

Obojena je šarenim bojama i raznim uzorcima, ali i komadima koji je čine neodoljivom i jednom od najdražih u cijeloj godini po pitanju mode jer sve što nam treba su lagani materijali u kojima neometano možemo uživati u dnevnim i noćnim aktivnostima.

Jedan od glavnijih favorita je svima dobro poznat kombinezon, klasik koji je na počeku svoje karijere bio isključivo rezerviran za radnike, a kako to obično biva, modni svijet ga je preuzeo pod svoje i od tada ne izlazi iz naših garderoba i srca.

Nosimo ga u casual, ležernim, streetstyle, ali i u glamuroznim i elegantnim kombinacijama u kojima se transformira u pravu modnu poslasticu koja djeluje totalno chic i trendy.

Crni upečatljivi model s nezaobilaznim puf rukavima pronašli smo na River Island web shopu i zaljubili se na prvu u cjelokupan proizvod koji nam dolazi u kratkom obliku bezvremenske krpice.

Sam po sebi je izazovan i zavodljiv, pa vam tako uz njega nije potrebno ništa osim jednostavne torbice i niskih natikača ili sandala kako bi upotpunili svoj look.

Možete ga nabaviti klikom na LINK i u svoj ormar smjestiti pravi komad koji će vam postati novi najbolji prijatelj u ljetnim danima.