FOTO by Zara

Modni dodaci

Za današnju prvu kavu na terasama počastit ćemo se prpošnim Zara haljinama!

Viktoria Mikulić 01. ožujka 2021.

Nova kolekcija donosi niz razigranih motiva i printeva...

Prvi ožujak, dan koji smo s tolikim nestrpljenjem iščekivali, konačno je stigao. Sukladno s njime, nebo su obasjale zrake sunca koje nas mame van na razne aktivnosti poput vožnje biciklom, šetnje u parku kao i omiljenog hobija, ispijanja kave na terasi u društvu najdraže BFF.

Nismo toliko željni kave iz kafića koliko općenito situacije da negdje konačno možemo otići, biti s društvom bez osvrtanja, prepričavati anegdote i uživati u svim onim vjesnicima proljeća koji nas okružuju.

Svaka fashionistica već neko vrijeme razmišlja o prikladnom outfitu za ovaj ‘svečani’ dan, kada smo ponovno dobili volju za shoppingiranjem.

MI smo se odlučili počastiti jednom haljinom, samo još nismo odlučili koja nam je ljepša. Zara je svoj novi asortiman nadopunila s mnoštvo motiva i printeva koji su nas osvojili na prvu. Tropski i floralni print, točkice i broderie uzorak samo su neki od upečatljivih detalja s kojima su upotpunjene ove ljepotice. One dolaze u raznim varijantama, od mini do midi dužine, u stilu košulje-haljine, slip i uskih modela do lepršavih primjeraka.

Na današnji dan, mi ih nekako najviše zamišljamo uz bijele platnene tenisice, najlonke sa stylish ilustracijama, kao i uz traper i kožne jakne.

Za sve trendseterice koje također smatraju da je 1.3. idealna prilika za nabaviti novu haljinu, svakako škicnite našu galeriju od 10 proljetnih haljina u nastavku:

Novu Zara kolekciju haljina možete pronaći OVDJE.