FOTO by Zara

Moda

Za Dan svetog Patrika počastit ćemo se Zara kombinezonom u zelenoj boji!

Viktoria Mikulić 17. ožujka 2023.

Ako želite tradicionalno obilježiti Dan svetog Patrika, ne tražite dalje...

Sunčan petak već je sasvim dovoljan razlog da iza posla skoknemo do obližnjeg shopping centra i isprobamo nekoliko modnih kombinacija za nadolazeći vikend, kao i općenito za proljetne dane.

No ako vam je potreban još jedan razlog zašto biste baš danas trebali potrošiti jedan maleni dio plaće, a uz to volite i zelenu boju, Dan svetog Patrika izvrsna je prilika da se počastite novitetom iz high street ponude.

Zarin ljepotan zelene boje s cvjetnim printom asocira na Dan svetog Patrika!

Naš favorit novi je Zarin kombinezon koji ne samo da je svojom pojavom dostojan ovog famoznog praznika, već je zaista eye-catching komad koji možete nositi u casual varijanti uz tenisice i mini ruksak, kao i u svečanim prigodama uz visoke pete, decentan nakit i clutch torbicu.

Ono što ga čini najatraktivnijim je suptilan prorez između gornjeg i donjeg dijela. Ovaj stylish kombinezon dolazi s V-izrezom i čvorom kao i rukavima do ispod lakta, dok nogavice ležerno prate liniju tijela. Uz neodoljivu zelenu boju, tu je i cvjetni print u bijeloj boji koji ga čini najpoželjnijim proljetnim primjerkom.

Čak i oni koji nisu poklonici zelene boje, ova nijansa uistinu je privlačna i nije upadljiva, stoga smo sigurni da će ovaj kombinezon vrlo brzo pronaći put do svojih vlasnica. Cijena ovog šarmantnog primjerka iznosi 45,95 EUR, a pronaći ga možete na zara.com/hr!