FOTO by Fashion & Friends

Moda

Za Black friday ćemo se počastiti Fashion&friends torbicama na sniženju

Krešimir Šustić 25. studenoga 2020.

Odlična prilika da nadopunimo svoje privatne kolekcije s jednim od ovih 15 neodoljivih modela

Black friday je dan u godini kada svijetom zavlada totalna shopping groznica jer sniženja koja su taj dan aktualna, ne mogu se mjeriti s ničime.

Kako bi primamili vjerne kupce, brojni brendovi na popust stave neke od najtraženijih proizvoda za koje znaju da će im donijeti zaradu, čak i s povoljnim cijenama.

Kao pravi shoppingholičari, zaboravit ćemo taj dan na ekonomiju i financije, te se s velikim guštom počastiti trendi komadima koji nas najviše privlače.

Švrljajući web shopovima i tražeći stvarčice od čijeg viška glava definitivno ne boli, naletjeli smo na odličnu ponudu trgovine Fashion&friends.

S obzirom na to da modni dodaci zaokružuju svaki look i unose dozu upečatljivosti, prekopali smo mali milijun torbica kako bi pronašli samo najbolje modele.

Najviše su nas se dojmila izdanja u šarenim jesenskim, pastelnim i klasičnim bojama, koja već zamišljamo kako ponosno i puni samopouzdanja nosimo dok koračamo gradskim ulicama.

Idealne su za casual kombinacije uz traperice i džempere, poslovne outfite uz sofisticiran kaput, suknju i bluzu, ali i za večernje i party lookove uz haljine i visoke čizme.

U nastavku donosimo galeriju s 15 odabranih favorita među kojima zasigurno možete pronaći onaj koji najbolje odgovara vašem stilu i ukusu.