FOTO by Petit Marie

Handmade

Za anđeoski san naših mališana biramo dječje posteljine Petit Marie!

Viktoria Mikulić 02. lipnja 2020.

Najmirniji snovi dolaze s potpisom domaćeg brenda…

Mnoge mame zasigurno bi se složile s činjenicom da ponekad jednostavno želimo odahnuti i jedva čekamo sat kada će naše djetešce zaspati kako bi se konačno posvetile sebi.

No kada dođe do tog trenutka, sve o čemu maštamo je da se naša beba čim prije probudi kako bismo ponovno mogli gnjaviti one šarmantne obraze, nožice i ručice koje nam uljepšavaju cijeli život.

Tako je to s roditeljima, koliko god bili umorni, za ta malena stvorenja nosili bi i svijet na dlanu. Bez njih, život nam je jednostavno nezamisliv i čak i  kada snivaju najljepše snove i udaljeni su samo nekoliko metara od nas, neizmjerno nam nedostaju.

Želimo im pružiti sve najbolje stoga biramo stvarčice uz koje će se uvijek osjećati bezbrižno. Za lak san i ugodne snove, pronašli smo ručno rađene posteljine od pamuka s potpisom domaćeg brenda Petit Marie. Vlasnica brenda naziv je posvetila svojoj kćerkici Marie, koja je inspirirala nastanak ove priče.

Njihova vizija ujedinjuje ljubav prema dizajnu, skladu boja, modernom stilu i ono što je svima nama najdragocjenije, našoj djeci.

Unutar njihovog raskošnog asortimana mogu se pronaći dječje posteljine od 100% pamučnog poplina, lagane tkanine koja pruža prekrasan osjećaj nježnosti i svilenkaste mekoće, a koja je idealna za kožu bebe.

Od sasvim jednostavnih dezena do cvjetnih motiva poput tulipana i ruža, zatim prugica i brežuljaka, njihov dizajn uvijek je u skladu s najnovijim trendovima kako bi se savršen uklopio u moderne sobice dječaka i djevojčica. Trude se birati nježne kombinacije boja koje će svakom interijeru dati jednu nježnu notu i s lakoćom se uklopiti u raznolik ambijent.

Ono čime se ovo poduzeće ponosi je činjenica da se sve njihove posteljine, a i svi ostali artikli proizvode isključivo u Hrvatskoj, da koriste materijale sa svim EU certifikatima kvalitete i sigurnosti, s ciljem da su bebe od samog rođenja sigurne i zdrave.

Vjerujemo da svaka majka unutar široke palete proizvoda može pronaći odgovarajuće potrepštine za uređenje sobice svoje bebe i time podijeliti našu priču i te još više širiti ljubav.

Ako su se i vas jednako dojmile ove must-have dječje posteljine, naručiti ih možete putem web trgovine petitmarie.hr! Također za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

#djecjisnovi IGRA DARIVANJA

U suradnji s domaćim brendom Petit Marie jednu sretnicu nagradit ćemo dječjom posteljinom, setom od 100% pamučnog poplina koju krase pink tulipani. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica dječje posteljine s potpisom domaćeg brenda Petit Marie je Marina Kajić. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.