Za 2 tjedna stižu velur ukrašene Vansice u ružičastoj nijansi…jedva čekamo!

Antonija Andabak 08. veljače 2020.

Da preciziramo, 21.veljače pripremite novčanike na izdatak koji vrijedi svake kune!

Kao što smo napisali, za nešto više od dva tjedna razigrana kolekcija Vans & Sandy Liang ugledat će svjetlo dana u svom 13-dijelnom ready-to-wear sastavu koji će vas ugodno iznenaditi.

Liang je poznata po svojim back to childhood kolekcijama, a sada je bacila oko na kultni sportski brend Vans s kojim će lansirati kolekciju vrijednu vaše pažnje!

Udobna, chic, nosiva i prije svega kvalitetna, Vans je napravio korak naprijed u lansiranju ženstvenije linije obuće, što možemo vidjeti iz profinjenog materijala koji je u kolekciji korišten i dodataka koje će obožavati trendseterice.

Našu su pažnju definitivno zaokupirale ružičaste velur Vansice iz gore spomenute kolekcije, koje ne samo da su izrađene od mekanog materijala nalik baršunu, nego su istodobno ukrašene accessoriese-om koji je osmislila Sandy, a izbor je pao na mini lančiće i mini prstene poslagane na Vansice.

1.Vans old skool-Sandy Liang

2. Vans era – Sandy Liang

Cijene modnih dodataka i obuće iz kolekcije iznosit će od 8 do 140 eura,  dok ćete za Vans Old Skool izdvojiti 130, odnosno 120 eura, a stvarčice ćete moći naručiti na službenim web stranicama Sandy Liang i Vans.

View this post on Instagram

Feb 21st

A post shared by Sandy Liang (@sandyliang) on