Promo

YSL predstavio novi MON PARIS PARFUM FLORAL miris

PR 09. srpnja 2019.

Ovaj uistinu očaravajući cvjetni miris obuzima sva čula

Predstavljamo MON PARIS PARFUM FLORAL, posljednji novitet iz mirisne obitelji Mon Paris. Istovremeno uzvišen i odvažan, ovaj je cvjetni miris raskošan poput prethodnika, ali još mrvicu drskiji. Istinski miris propupale strasti.

Želeći intenzivirati cvjetni aspekt mirisa, YSL Beauté je ponovno spojio dva istinska talenta iz svijeta parfumerstva koji su kreirali novi chypre.

Dora Baghriche i Olivier Cresp zajedno su radili na liniji mirisa MON PARIS još od samog početka pa stoga njihov prepoznatljiv pečat suvremenosti i bezvremenske senzualnosti krasi i novi, intenzivni i elegantni miris MON PARIS PARFUM FLORAL.

Željeli su kreirati cvjetni mirisni nektar koji prožima prepoznatljivi akord cvijeta kužnjaka, u novoj verziji obavijen blistavim spojem delikatnih bijelih cvjetova i sočnih nota breskve.

Ovaj uistinu očaravajući cvjetni miris, koji obuzima sva čula poput lude ljubavne romanse, odiše snagom, postojanošću i iznimnom senzualnošću.

Opojan, vrtoglavo privlačan i prožet snažnim emocijama, strastven, intenzivan i nezaboravan. MON PARIS PARFUM FLORAL budi strast koja tinja u srcu. Udahnite ga poput mirisa poljskog cvijeća… uživajte u svježini bergamota i hipnotičkoj snazi kužnjaka… i pripremite se za novu ljubav.

###

MON PARIS FLORAL EDP S30ML FG – 439,00kn

MON PARIS FLORAL EDP S50ML FG – 675,00kn

MON PARIS FLORAL EDP S90ML FG – 879,00kn