YSL Béaute: Black Opium parfem u zavodljivom ljetnom izdanju

Engineer 10. srpnja 2019.

Black Opium stiže u limitiranom ruhu nove bočice

Jedne blage noći na nekom egzotičnom mjestu. Palme se njišu na povjetarcu, neonski znak treperi nad ljetnim festivalom. Ona pokreće motor. Zastaje ne bi li pustila egzotici da je obavije sa svih strana i da osjeti tu bujnu tekstura na svojoj koži. Ona je kraljica neonskih tropa. Na uzbudljivom putovanju kroz egzotičnu noć. Kuda god da ide, ona za sobom ostavlja kultni trag parfema Black Opium.

EGZOTIČNI NEON

Dio je njezine kože, njezinog života, njezinog svega. Ovjekovječivanje trenutka dok nas nose vibracije ljeta, iščekivanje zalaska egzotično narančastog sunca i dopuštanje da nas opije tama Black Opiuma.

Black Opium stiže u limitiranom ruhu nove bočice koji savršeno pristaje originalnom mirisu. Uljepšan svjetlucajućim uzorkom stabla palme ugraviranom u srebru, stvarajući učinak sjene na prozirnoj bočici. Palmini listovi kao da se njišu na povjetarcu dok ružičasta tekućina u bočici zaziva obećanje egzotičnih noći koji dolaze.

BLACK OPIUM EAU DE PARFUM

Originalni eau de parfum ostaje nepromijenjen. Izgara iznutra. Magična tekućina čeka. Vibrantno, senzualno i poželjno – poprište je to sudara svjetla i tame. Naelektrizirana energija zrna crne kave miješa se s asertivnom ženstvenosti bijelog cvijeća i vanilije. Radikalno, esencijalno, legendarno – orijentalni gurmanski parfem koji je definirao čitavu jednu generaciju odraz je bujajuće napetosti između svjetla i tame.

  • Senzacionalno – kava udara pri prvom udisaju, uzemljena u toplijoj vaniliji.
  • Lakomisleno – zahvaljujući bijelim cvjetovima arapskog jasmina i cvijeta naranče.
  • Potentno – ukorijenjeno u drvenim notama cedra i pačulija.

FESTIVALSKI MIRIS

Nota neona. Doza egzotike. Izgubite se u blještavilu noći. Festivalski miris za one koji ožive kada sunce zađe.

###

BO ILLUSION limited edition – 646,00kn