FOTO by Netflix

Film

Young Royals – serija koju će zavoljeti svi koji su gledali Gossip Girl

admin 05. srpnja 2021.

Odlične ocjene i recenzije razlog su za binganje!

Svi obožavatelji serije Gossip Girl uskoro će doći na svoje jer je upravo krenulo prikazivanje prve od ukupno 6 epizoda serije koja je u kratkom vremenu dobila veliku pozornost.

Ako ste uživali gledajući skandalozne eskapade Manhattanove elite ne vidimo razlog da vam se ne svidi i ova serija. Švedska drama Young Royals krenula je s prikazivanjem prošli tjedan na Netflixu, a radnja prati švedskog princa Wilhelma.

Nakon nekoliko skandala izazvanih u kraljevskoj obitelji mladi princ Wilhelm (Edvin Ryding) prisiljen je napustiti dvor te je donesena odluka prema kojoj mora otići u internat Hillerska. Mladi princ nije sretan odlukom koju mora prihvatiti i koja će mu promijeniti život.

Serija se fokusira na Wilhelmov odlazak u školu gdje se integrira sa strujom najelitnijih učenika u zemlji.

Kada princ Wilhelm stigne u prestižni internat Hillerska, napokon dobiva priliku istražiti svoje pravo ja i otkriti kakav život zapravo želi. Wilhelm počinje sanjati o budućnosti ispunjenoj slobodom i bezuvjetnom ljubavlju daleko od kraljevskih obaveza, ali kad neočekivano postane sljedeći na redu za prijestolje, njegova dilema se pojačava jer mora odabrati između ljubavi i dužnosti.” – službeni je sažetak radnje.

Neki gledatelji već su počeli zazivati i drugu sezonu jer su shvatili da se radi o jednoj od najperspektivnijih ovogodišnjih Netflixovih serija.

Pogledajte trailer i sami prosudite da li se prašina digla bezrazložno ili je stvarno riječ o seriji koju ćemo pogledati u jednom dahu.