Young Living – 100% čista eterična ulja božanstvenih mirisa!

Viktoria Mikulić 20. ožujka 2019.

Nakon napornog radnog dana, sve što poželimo je uživati u svoja četiri zida uz umirujuće mirisne note…

Young Living – Užurbani dani i silne obveze na nama često ostavljaju trag, stoga je potrebno barem pola sata u danu uzeti za sebe, kako bismo napunili baterije i bili spremni za predstojeće izazove.

Opuštati se možemo na mnogo načina no definitivno se pokazao najboljim onaj u toplini vlastitog doma, bez buke i ičega što bi nas moglo ometati. Kako bismo postigli umirujući ambijent te barem večeri proveli bezbrižno, jedinstvena eterična ulja svjetskog proizvođača Young Living izvrstan su suputnik uz kojeg ćemo na trenutak zaboraviti na sve obveze.

Young Living

Ovaj vodeći svjetski proizvođač 100% čistih, terapeutskih eteričnih ulja prepoznat je po najvišim standardima proizvodnje i kvalitete. Ispočetka obiteljsko poduzeće, a danas jedan od kultnih brendova eteričnih ulja, Young Living osnovan je davne 1994. godine pod vodstvom D.Gary Younga i njegove supruge Mary Young.

Posebni su po tome što jedini imaju program “Seed to Seal”(od sjemena do poklopca) koji garantira najviše standarde na tri razine:

Zemlja u koju se sade sjemena biljaka mora biti netaknuta, proces proizvodnje ulja mora biti besprijekoran i u skladu sa prirodom,a gotova ulja moraju biti pohranjena u visokostandardiziranim skladištima i distriburana ljudima diljem svijeta isključivo od strane Young Livinga.

Young Living

Young Living 100% čista eterična ulja dobivaju se od biljaka, trava i stabala koja se uzgajaju na njihovom prirodnom staništu. Ulja se dobivaju pažljivom parnom destilacijom, hladnim prešanjem ili izvlačenjem smole.

Unutar bogatog asortimana može se pronaći stotinu pojedinačnih ulja, blendova i drugih proizvoda sa dodatkom eteričnih ulja za čišćenje i osobnu higijenu. Posebno bismo istaknuli Premium starter kit, odnosno set od 12 eteričnih ulja koji dolaze s difuzorom.

Young Living

Unutar seta nalazi se 6 pojedinačnih ulja mirisa limuna, lavande, peperminta, naranče, copaiba i tamjana te 6 blendova sljedećih naziva: thives, stress away, R.C, purification, digize, pan away.

Ovaj set, čija je cijena 177 eura garantira da će vaš prostor čitavu godinu biti ispunjen mirišljavim notama.

Young Living

Ova eterična ulja pružat će ugodan miris tijekom čitavog dana, a dolaze s elegantnim difuzorom bijelo sive boje koji će se uklopiti u svaki interijer, bez obzira koristili ga kod kuće ili na radnome mjestu.

Young Living

Ako ste navikli da vaš životni prostor bude ispunjen mirisnim notama, Young Living čista eterična ulja idealan su odabir, a na vama je samo da odlučite koji od mirisa vas najviše smiruje i opušta.

Detaljnije informacije možete pronaći na Facebook stranici i Instagram profilu Myloveoil.

#mirisljava IGRA DARIVANJA

U suradnji s Myloveoil, jednu sretnicu nagradit ćemo s eteričnim uljem limuna, preslatkom šalicom i s dva rolera. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica eteričnog ulja limuna, preslatke šalice i rolera je Ena Pavičić. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.