FOTO by IMDb

Film

„You“ – stigao trailer za najuzbudljivu sezonu do sada!

Daria Lovrić 10. siječnja 2023.

Hej TI, uskoro uživaš u novim epizodama...

Još sitno brojimo do izlaska novih epizoda napete psihološke drame You. Nova sezona uskoro će ugledati svjetlo dana, točnije 9.2.2023., a mi jedva čekamo vidjeli nove avanture Joea Goldberga.

Ova napeta serija temelji se na istoimenom romanu Caroline Kepnes, objavljenom 2014. godine, a nakon što je 2018. osvojila publiku, „You“ je svake sezone imala sve više i više obožavatelja.

Uskoro gledamo 4. sezonu serije “You”

U glavnoj ulozi gledat ćemo omiljenog negativca Penna Badgleyja, a najnoviji objekt njegovih naklonosti je Marienne, koju glumi Tati Gabrielle. Ona se također vraća nakon svog prvog pojavljivanja u 3. sezoni.

„You“ - četvrta sezona
„You“ – četvrta sezona

Osim njega, Lukas Gage glumit će Adama, bogatog američkog poduzetnika koji osjeća da mora ispuniti standarde svoje uspješne obitelji. Charlotte Ritchie glumi Kate, sumnjičavu ravnateljicu umjetničke galerije. Tilly Keeper glumit će Lady Phoebe, Kateinu najbolju prijateljicu, a Amy-Leigh Hickman Nadiu, studenticu književnosti i ambicioznu spisateljicu, dok će Ed Speleers glumiti Rhysa, autora memoara problematične mladosti.

Što nas očekuje u 4. sezoni serije „You“?

Četvrta sezona bit će podijeljena u dva dijela, a izlazak drugog dijela predviđen je 9. ožujka.

Treća sezona serije You završila je smrću Joeove žene, Love Quinn (Victoria Pedretti) nakon čega Joe lažira vlastitu smrt i bježi u Pariz kako bi slijedio svoju posljednju opsesiju – Marienne. Podsjetimo, ona se uputila u Pariz s kćeri kako bi pobjegla od njega nakon što je ubio njezinog muža.

Pod lažnim imenom Nick, Joe nastavlja potragu za Marienne, iako se čini da će se samo mali dio serije odvijati u Parizu, dok će se većina snimanja odvijati na Royal Hollowayu, Sveučilištu u Londonu.

“Sada nisam ljupki upravitelj knjižare u New Yorku, prodavač u trgovini u LA-u, ili dragi suprug u predgrađu. Ne više”, kaže Joe u videu otkrivanja glumačke postave. “Dopustite mi da se ponovno predstavim: prošao sam kroz malo usavršavanja, a život u Londonu omogućio mi je da pokopam prošlost, ako hoćete.“

„Ovog sam se puta usredotočio na akademiju i poduku, dok svoje tipične izvannastavne aktivnosti držim strogo profesionalnim“ – nastavlja Joe.

Prvi dugometražni trailer nove sezone pokazuje kako se Joe nalazi u društvu „najluđih, najoštećenijih ljudi na svijetu: kruga privilegiranih kretena“ dok pokušava dokazati Marienne da je više od običnog ubojice. Joe počinje primati poruke s jezivo poznatim tonom. Netko ga promatra i zna njegov pravi identitet.

U nastavku pogledajte uzbudljivi trailer nakon kojeg neće moći dočekati datum prikazivanja novih epizoda!