FOTO by IMDb

Film

YOU – ovaj tjedan napokon gledamo nove uzbudljive epizode!

Daria Lovrić 06. ožujka 2023.

Trailer nam donosi misteriozno pojavljivanje Love, koja je umrla u prošloj sezoni...ili nije?

Na kraju treće sezone vidjeli smo Joea Goldberga kako vreba ulicama Pariza. Nakon što je ubio svoju ženu, ostavio dijete i lažirao vlastitu smrt, Joe se preselio u inozemstvo. Njegovu prilagodbu u novom gradu obilježavaju nova ubojstva i novi neprijatelj.

U prvoj polovici četvrte sezone, Joe Goldberg (Penn Badgley) baš poput Benoita Blanca Londonom traga za ubojicom Eat-the-Rich, koji ubija njegove novostečene prijatelje. Pred sami kraj Joe saznaje da je ubojica Rhys Montrose (Ed Speleers), gradski kandidat za gradonačelnika i Joeov novi prijatelj.

YOU četvrta sezona, drugi dio

„You“ – stigao trailer za najuzbudljivu sezonu do sada!

Naoružan ovom informacijom, u drugom dijelu Joe pokušava zaustaviti Rhysa prije nego što mu još više uništi život. U traileru za drugi dio četvrte sezone imamo kratki misteriozni pogled na Love Quinn (Victoria Pedretti) – koja je, ako ste zaboravili, mrtva. U nekoliko sekundi ne možemo procijeniti je li ona plod Joeove mašte ili je možda nekim čudom živa.

Voditeljica serije Sera Gamble o drugom dijelu i novom ubojici navodi – „To je drugačija vrsta serijskog ubojice koji je apsolutno radostan zbog pozicije u koju je stavio Joea. Ovaj ubojica ne osjeća krivnju, sram i misli da je glupo osjećati te stvari.”

U traileru Rhys kaže Joeu da jednostavno želi prijatelja koji dijeli njegove interese. Naime, Joe se protivi tome, odbijajući povjerovati da je on sam „hladnokrvni psihopat“.

„Druga polovica sezone bit će uvelike o odnosu između Joea i Rhysa“ – navodi Gamble. “„Vrlo brzo smo uspostavili tako veliku vezu da nam je bilo dopušteno istražiti što ova dva lika žele jedan od drugoga. I uspjeli smo izgraditi povjerenje” – poručuje Speleers Tudumu.

Četvrta sezona ima dva dijela i zabava tek počinje. Drugi dio stiže na Netflix u četvrtak, 9. ožujka.

U nastavku pogledajte uzbudljivi službeni trailer!