FOTO by Instagram/ @nailartbyqueenie

Ljepota

Yin-yang nails najlakše je izvediv nail art trend kojeg možete isprobati ovog proljeća!

Antonija Andabak 18. travnja 2021.

Nail art entuzijastima neće promaknuti ovaj eye-catching nail dizajn!

Proljeće nesumnjivo donosi pregršt uzbudljivih trendova od kojih se neki ponavljaju a neki nadmašuju sve što je do tada predstavljeno. Nail art trendovi oni su koji na raspolaganju imaju pregršt novih ideja, sve ovisi o kreativnom izričaju artista koji će svoje ideje predstaviti na noktima svojih klijentica.

I dok majstorije prepuštamo profesionalcima, u vrijeme pandemije pripadnice ljepšeg spola usavršile su beauty tretmane koje ne zahtijevaju odlazak u kozmetičke salone, a neki od njih su depilacije, njega lica, bojanje izrasta, šišanje vrhova i naravno lakiranje noktiju!

Potonje ponekad zahtijeva malo više vremena, a inspiraciju pronalaze na društvenim mrežama, baš kao i mi! Yin-yang nail art onaj je koji ne zahtijeva previše vremena, a postiže pravu spring vibru!

Yin i yang – simbol kreiran u crno-bijeloj tehnici kao dva osnovna značenja kineske filozofije dobio je svoju nail art verziju u razigranim, pravim proljetnim tonovima! Bez obzira na to koliku površinu nokta možete koristiti za iscrtavanje, izgledat će jednako efektno i na kratkim i dugim noktima!

Nalakirajte sve nokte bogatom bijelom nijansom, zatim u željenoj boji tankim kistićem povucite liniju na polovici nokta, te tom istom nijansom ispunite površinu nokta.

Preciznim pokretom dodajte točku za što vam može poslužiti i obična čačkalica i premažite lakom za brzo sušenje kako biste učvrstili nail art.

Kako točno izgledaju koraci za postizanje Yin-Yang nail arta, pogledajte u VIDEU!