FOTO by IMDb

Film

“Yellowjackets” – triler/drama na Netflixu izaziva trnce!

Viktoria Mikulić 22. prosinca 2023.

Nevjerojatno talentirana nogometna ekipa srednjoškolki postaje nesretno preživjela u zrakoplovnoj nesreći duboko u kanadskoj divljini.

“Yellowjackets” je američka dramska triler televizijska serija koju su kreirali Ashley Lyle i Bart Nickerson (Narcos).

Ova serija lansirana je u studenom 2021. godine, no tek je nedavno stigla na Netflix i zauzela 3 mjesto na ljestvici najgledanijih. Sastoji se od dvije sezone, a trenutno se snima i treća.

O seriji:

Ep o preživljavanju, psihološka horor priča i drama o odrastanju, YELLOWJACKETS je saga o timu iznimno talentiranih srednjoškolki nogometašica koje (ne)sretno prežive avionsku nesreću duboko u udaljenoj sjevernoj divljini.

Serija prati njihov silazak od komplicirane, ali uspješne ekipe do divljih klanova, dok također prati živote koje su pokušali sastaviti gotovo 25 godina kasnije, dokazujući da prošlost nikada nije stvarno prošlost i da je ono što je počelo u divljini daleko od kraja.

Sophie Nélisse, Jasmin Savoy Brown, Sophie Thatcher i Sammi Hanratty glume tinejdžerice, dok Melanie Lynskey (Castle Rock), Juliette Lewis (Camping), Christina Ricci (Z: The Beginning of Everything) i Tawny Cypress (Unforgettable) tumače odrasle uloge.

U seriji također glume Warren Kole (Shades of Blue), Ella Purnell (Sweetbitter), Samantha Hanratty (SHAMELESS), Sophie Thatcher (Prospect), Sophie Nélisse (The Book Thief), Steven Krueger (The Originals) i Jasmin Savoy Brown (The Ostaci hrane).

U nastavku pogledajte trailer:

Prema IMDb-u, ovaj triler ima ocjenu 7.8 pa ako još niste, obavezno je pogledajte čim prije.