FOTO by Instagram @yamamayofficial / Yamamay

Moda

Yamamay pidžame koje ćemo i u novoj sezoni nositi kao odijela

Krešimir Šustić 08. rujna 2020.

Točkasti i cvjetni uzorci još neko vrijeme ostaju u našim garderobama

Nošenje pidžame u javnosti donedavno je bio samo trend koji je mogao proći u najluđim snovima bez zamisli da će upravo lagana odjeća za spavanje postati dostojna zamjena za odijelo.

https://www.instagram.com/p/Bensu-lhFxZ/

Svilenkasti dvodijelni setovi s kontrastnim šavovima, upečatljivim uzorcima i kravatama, brzo su postali omiljeni modni odabir brojnih dama, koji jednako dobro izgleda na gradskim ulicama i u spavaćim sobama.

Odjeća za spavanje postala je jedno od glavnih izdanja tjedna mode u fashion metropolama za sve one koji su širom otvorenih ruku prihvatili novi trend koji je zavladao.

Brojne trendseterice pohvalile su se svojim it pidžamama na Instagram profilima, a mi smo se bacili u potragu za novim modelima i pronašli dva zavodljiva na stranicama brenda Yamamay.

Dolaze u omiljenim cvjetnim i točkastim uzorcima koji dominiraju već nekoliko sezona našim garderobama, što ih čini savršenim za dnevne i večernje stajlinge.

379,00 kn

Savršena su prilika da se prepustimo razigranim printevima, stoga ih možemo kombinirati i uz tenisice za casual kombinacije, ali ih najviše preferiramo uz salonke za večernji provod u gradu.

379,00 kn

U ponudi smo pronašli i jaknu svilenkastog materijala koja nam dolazi u egzotičnom uzorku, te je savršena za prijelazno razdoblje i slojevito odijevanje, makar je samo prebacili preko ramena.

Iako vam se možda čini kao totalno luda ideja, vjerujte nam na riječ da se radi o veoma udobnom i chic modnom trendu koji je isfurala i Carrie Bradshaw.

379,00 kn