Handmade

XXL božićne čizmice za djecu – neodoljiv blagdanski accessories!

Viktoria Mikulić 13. studenoga 2019.

Sveti Nikola je za manje od mjesec dana, vrijeme je da nabavite najmekše čizmice…

Iz godine u godinu, dječica s nestrpljenjem očekuju blagdan Sv. Nikole, a jedini zadatak koji pritom imaju je da svoje čizmice ulašte do savršenstva. I naravno, onaj da kroz cijelu godinu slušaju svoje roditelje i uzorno se vladaju.

To je ona ‘školska šablona’ koje se svi dan danas drže, no ono što se promijenilo su upravo čizmice u koje stavljamo poklone. Nas su se posebno dojmile one domaćeg brenda ‘Luxury Queen’, čija su primarna djelatnost lampe i lusteri od perja.

Afrodita Rušov, 29-godišnja mama blizanaca od 4 godine i uspješna poduzetnica u slobodno vrijeme se bavi izradom luksuzne dekorativne rasvjete od perja, koja se pokazala veoma traženom ne samo u Hrvatskoj, već i izvan granica Lijepe Naše.

U tome je pronašla svoju oazu mira i opuštanja jer zadovoljstvo njezinih kupaca, ponajviše žena daje joj dodatan elan za još kreativniji rad. Žene se najviše odlučuju za ovu elegantnu rasvjetu kako bi upotpunile prostor i dodale mu dašak glamura.

Idealne su za spavaću sobu, dnevni boravak, ali isto tako i za poslovni prostor poput frizerskih ili beauty salona.

Ova dizajnerica je s godinama stvorila krug stalnih kupaca čije su sugestije uvijek dobrodošle pa je tako na njihov zahtjev u svoj raskošan asortiman nadodala Luxury personalizirane kuglice te limitirane Luxury vijence za Božić.

Vrlo brzo, pojavila se potražnja i za personaliziranim božićnim čizmicama od strane brojnih mama, stoga su i one uvrštene u ponudu. Upravo su čizmice postale pravi hit, prvenstveno zbog personalizacije imena i razigranog dizajna, a potom i zbog XXL veličine.

View this post on Instagram

It's the most wonderful time of the year! ❤ 🎄👶👧👶🎅🎁🎄 Kad malo bolje pogledas vrijeme Bozica je jedino doba u godini kada mozes sjedit ispred pravog drva usred vlastitog boravka i jesti sulude kolicine slatkog koje vadis iz carapa 🤗🙈🍭🍬🍰🍩 Mi smo jos malo nadodali lampica i ukrasa, imamo 3 mala bora i jos uvijek odoljevamo glavnom velikom 🙈. Jutro smo proveli ovako i bas nas briga 🎉 Pa zivjeli! 🍷 #holidays #christmas #2018 #christmasspirit #festive #family #familygoals #mom #boys #brothers #toddlers #millymally #llorens #christmastree #santa #decor #interior #wow #amazing #love #blogger #momlife #instamom #thankful #blessed #babyfashionbybabyliam

A post shared by *Lea.Liam.Lucas* (@babyfashion_by_babyliam) on

Ovaj poseban detalj definitivno će pojačati blagdanski duh te još više doprinijeti božićnom ugođaju.

Za detaljnije informacije o ovim simpatičnim božićnim čizmicama i ostalom blagdanskom dekoru domaćeg brenda Luxury Queen, posjetite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

#bozicnacizmica IGRA DARIVANJA 

U suradnji s domaćim brendom Luxury Queen, 3 sretnice nagradit ćemo s dvije personalizirane božićne čizmice XXL veličine. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretne dobitnice 2x personaliziranih božićnih čizmica su Tea Sinensis, Nikolina Prelog i Tea Frančić. Čestitam i molimo da nam se zajedno s podacima jave u FB inbox.