FOTO by Imdb

Film

“XO, Kitty” pri vrhu Netflix ljestvice! Isplati li se gledati?

Daria Lovrić 26. svibnja 2023.

Stiže nam još jedna rom-com serija koja je zaludila gledatelje!

Nakon što se popela visoko na ljestvici i svrgnula iznimno jaku “Queen Charlotte” – spin-off serije Bridgerton, “XO, Kitty”, spin-off serije “All the Boys I Love Before”, zauzela je odlično 2. mjesto dok je na samom tronu serija “Selling Sunset”.

XO, Kitty 1
XO, Kitty

Naime, radi se o YA rom-comu u kojem je u fokusu život 16-godišnje Kitty. Kao što vidimo u traileru, prošle su otprilike četiri godine otkako smo zadnji put vidjeli najmlađu sestru Song Covey i neke su se stvari promijenile. Uglavnom, Kitty sada ima energiju glavnog lika. Sada je vrijeme da simpatična sestrica ima svoju ljubavnu priču.

XO, Kitty 2

Kitty Song Covey (Anna Cathcart) spremna je ostaviti vlastiti trag u svijetu. “Kitty napušta svoj dom u Portlandu u Oregonu kako bi pohađala istu školu u koju je išla njezina mama, Korejsku nezavisnu školu u Seulu ili KISS. Kittyn dugogodišnji dečko na daljinu, Dae (Minyeong Choi), također slučajno odlazi na KISS. U Seulu, ljubavni guru Kitty shvaća da su veze puno kompliciranije kada je vaše vlastito srce na kocki.

XO, Kitty

“XO, Kitty je stvarno Kittyna priča i to je dio razloga zašto sam stvarno željela ovu priču smjestiti na drugo mjesto,” – poručuje kreatorica i suvoditeljica Jenny Han.

“XO Kitty stigla je Netflix platformu 18. svibnja i sastoji se od 10 epizoda. Odlična je vijest da ne morate pogledati trilogiju “All the Boys I Love Before” da biste gledali “XO, Kitty”. “XO, Kitty je definitivno posebna stvar. Možete ući u ovu priču sa XO, Kitty i biti na Kittynom putovanju kao da je susrećete prvi put. Ona je velika riba u malom ribnjaku i misli da zna sve u Portlandu. Zatim se grubo probudi kad je smjeste na novo mjesto kao što je Seul. To je vrlo povezano i univerzalno.” – poručio je Jenny Han.

Vjerujemo da je ovdje riječ o još jednom simpatičnoj i humorističnoj tinejdžerskoj seriji koja će vas opustiti nakon napornog radnog dana, baš poput “Never have I ever”.

U nastavku pogledajte trailer za “XO, Kitty”: