FOTO by Xiaomi

Tech

Xiaomi pametne kombinacije koje će oduševiti svakog školarca i roditelja

PR 16. kolovoza 2021.

Najpopularniji ruksaci, pametni telefoni i satovi za pametan i zabavan povratak u školske klupe

Iako još uživamo u čarima ljeta, bliži se vrijeme za povratak u školske klupe. Kako bi bili spremni za školske izazove, Xiaomi je za školarce pripremio pametan povratak uz ruksake, pametne telefone i satove.

Xiaomi kombinacije oduševit će apsolutno svakog školarca, a roditeljima olakšati mogućnost odabira.

Mi City Backpack

Mi City Backpack vodootporan je ruksak s čak osam džepova, a u njega bez problema stanu udžbenici, bilježnice, školski pribor pa čak i laptop. Njegova težina od samo 550 grama zaštitit će leđa školaraca, a svakog roditelja će sigurno oduševiti i činjenica da se lako čisti.

Mi City Backpack (akcijska cijena) – 199,00kn

Mi 11 Lite + Mi Band 6

Uz kupnju Mi 11 Lite pametnog telefona, školarci na poklon dobivaju Mi Band 6 pametni sat. Mi 11 Lite je idealan izbor jer je izuzetno lagan, a ima i otporno staklo sa stražnje strane tako da je uređaj otporan na padove.

Fantastična kamera, koja detektira milijun boja, potaknut će vašeg školarca da mu fotografiranje postane hobi, dok će pametni sat Mi Band 6 pratiti kvalitetu njegovog sna, otkucaje srca i razinu kisika. Uz to, obavijesti poput alarma stižu na automatski na zaslon sata pa školarac nikad neće zakasniti nigdje.

Mi 11 Lite + Mi Band 6 (akcijska cijena) – 2,499,00kn

Redmi Note 8 + Mi Electric Toothbrush T500

Xiaomi je pripremio i kombinaciju s Redmi Note 8 pametnim telefonom čiji zaslon ima zaštitu za oči pa će za školarca apsolutno svaki put prilagoditi svjetlost ovisno o sadržaju koji gleda.

Cjelokupni mobitel je zaštićen staklom pa nema straha ni od slučajnih padova. Ono što je najvažnije od svega je da uz Redmi Note 8 na poklon dolazi Mi Electric Toothbrush T500 četkica s kojom će školarci moći na pametni način moći prati zube.

Motor ove četkice vibrira 31.000 puta u minuti pa će očistiti i najsitnije ostatke hrane, a uz pomoć aplikacije na pametnom telefonu školarci mogu pratiti sve informacije o svojim zubima.

Redmi Note 8 + Mi Electric Toothbrush T500 (akcijska cijena) – 1,349,00kn

Proizvode možete pronaći po akcijskim cijenama od 16. kolovoza do 5. rujna u Xiaomi Storeovima u Zagrebu (Arena Centar), Splitu (City Center one Split), Rijeci (Tower Center Rijeka) i Osijeku (Portanova shopping centar) te na www.mi.hr.

Također, proizvode možete pronaći po akcijskim cijenama od 21. kolovoza do 5. rujna i u novom Xiaomi Storeu u City Centeru one West u Zagrebu.