FOTO by Xiaomi

Elegant

Xiaomi pametna grijalica zagrijat će vas u trenu

admin 24. siječnja 2023.

U svega tri sekunde spremna je zagrijati vašu prostoriju

Xiaomi nastavlja s rastezanjem svoje linije proizvoda za kućanstvo u kojoj se nalazi velik broj pametnih uređaja koji će vam olakšati život. Jedan od tih proizvoda je i Smart Tower Heater Lite – Xiaomi pametna grijalica koja će unijeti toplinu u vaš dom.

Ovoj keramičkoj grijalici snage 2000 W potrebno je samo 3 sekunde kako bi se zagrijala, a vi ćete već u nekoliko minuta osjetiti cirkulirajuću toplinu u vašoj prostoriji. 

Zahvaljujući 70° širokokutnom frontalnom protoku zraka možete biti sigurni da će toplina doći u svaki kut prostorije.

Xiaomi Smart Tower Heater Lite Pametna grijalica

4 načina rada

S obzirom na potrebe Xiaomi pametna grijalica nudi 4 načina rada, a na vama je da odaberete onu koja će zadovoljiti vaše trenutne potrebe.

Način za stalnu temperaturu

Postavite temperaturu između 22-28 °C . Pogodno za grijanje velikih prostora.

Vrući način rada

Puna snaga: 2000W. Idealno za hladno zimsko vrijeme.

Topli način rada

Snaga: 1400W. Idealno za hladnije vrijeme.

Prirodni način rada

Pogodno za pojačavanje protoka zraka unutar prostorije 

Xiaomi Smart Tower Heater Lite Pametna grijalica – 80,00 €

Dodajte ju u svoju Xiaomi pametnu obitelj

Ono što je prednost svih Xiaomi proizvoda je Mi Home aplikacija unutar koje možete jednostavno i lako upravljati svim svojim uređajima, pa tako i ovom Smart Tower Heater Lite grijalicom.

Uključite Xiaomi Smart Tower Heater Lite na daljinu putem Mi Home/Xiaomi Home aplikacije, postavite željenu temperaturu i vrijeme i osjetite toplinu čim otvorite vrata.

Ima Al glasovno upravljanje i upravljanje aplikacijom kako bi toplina došla po vašoj želji. Osim Mi Home možete ga spojiti i sa Ok Google i aleksom.

NTC temperaturni senzor i ugrađeni termostat smanjuju potrošnju struje čim dođe do željene temperature tako da se ne morate brinuti o prekomjernoj potrošnji električne energije.

Xiaomi Smart Tower Heater Lite Pametna grijalica

Dizajn koji će se uklopiti

Osim funkcionalnosti Xiaomi brine da se svaki proizvod odlično uklopi u vaš dom ili ured te svoj dizajn fokusira na jednostavnost i minimalizam. 

Kompaktan dizajn čini ga laganim i jednostavnim za prenošenjem tako da ga možete postaviti tamo gdje odlučite boraviti.

Bez obzira da li ste se odlučili na poslijepodnevni spavanac u spavaćoj sobi ili uživanje u omiljenom štivu u dnevnom boravku, 41 decibel glasnoće ove grijalice neće vam remetiti mir. Nježan zvuk protoka zraka učinit će ju praktički nečujnom, a vi ćete se moći fokusirati na vaše aktivnosti.

Za još više informacija o Xiaomi Smart Tower Heater Lite pametnoj grijalici posjetite i mi Store, kao i društvenu mrežu Instagram na kojoj možete sudjelovati u njihovoj igri darivanja.