FOTO by Instagram @elladvornik

Poznati

WOW transformacija! Ella Dvornik novom bojom kose obilježila 30. rođendan!

admin 23. prosinca 2020.

Naša najpoznatija blogerica za svoj se jubilarni rođendan počastila bakrenom nijansom...

Na današnji dan, prije točno 30 godina na svijet je stigla simpatična djevojčica koju smo odmalena poznavali s malih ekrana. Nekoć poznata kao kći kralja funka, Dine Dvornika, a danas kao uspješna mlada žena koja je izgradila poslovanje isključivo na temelju vlastitih sposobnosti.

Gotovo da nema brenda s kojim nije surađivala jer jednostavno privlači svojom pojavom i na zanimljiv način prezentira proizvode i usluge svojim pratiteljima.

Naravno, njezin Instagram profil i vlogmas ne bi bili potpuni bez dvije kćerkice, Balie i Lumi čijim prisustvom na društvenim mrežama dodatno gomila obožavatelje.

Tu je i njezin suprug Charles koji joj je bezuvjetna potpora u svemu što radi. Na iskren i pomalo spontan način, obitelj Dvornik-Pearce uveseljava mase svojim pozitivnim pristupom prema životu te uvijek interesantnom svakodnevicom. Od isprobavanja recepata, vježbanja, do recenziranja različitih gadgeta i kozmetike, Ella definitivno zna što radi.

Uz razigran duh, ono po čemu je mnogi prepoznaju su česte promjene na kosi, koja je ujedno i njezin zaštitni znak. Svako malo nas počasti bojama koje nam manje-više prirastu srcu.

Stoga ne čudi što s nestrpljenjem čekamo frizuru kojom je uplovila u 30-e, a upravo smo je i dočekali. Njezin omiljeni walk in salon ‘Vikler i ruž’ još jednom je dokazao zašto je Ellin prvi izbor, nevjerojatnom transformacijom u bakrenu nijansu kojom obara s nogu, a koja pomalo podsjeća na ‘Great Gatsby’ stil.

Dakako, još očekujemo simboličnu fotografiju u krugu obitelji, a čim se situacija malo smiri, sigurni smo da će na sličan način 30. rođendan ovjekovječiti i fotkom sa svojim prijateljicama.

Draga Ella, želimo ti najsretniji rođendan te da ovu 2020. godinu ispratiš s velikim stilom, kao što ti i dolikuje…