FOTO by H&M

Moda

WOW! Pinkish H&M krasotice obaraju s nogu! Želimo jedan par u svojoj kolekciji!

Daria Lovrić 10. svibnja 2023.

Upečatljiva ružičasta boja i mašnice duo su kojem ne možemo odoljeti!

Mašnice su jedan od najupečatljivijih detalja kada je riječ o modnim komadima. Uz perje i perlice, mašnice nosimo još otkada smo bile malene djevojčice, a kako rastemo, raste i naša ljubav prema njima.

H&M sandale s mašnicama
H&M sandale s mašnicama

Već smo nekoliko puta pisali o raznoraznim topovima, suknjama i haljinama te modelima cipela s mašnom, a sada smo pronašli favorita unutar H&M asortimana.

H&M sandale s mašnicama 1

Boja fuksije i mašne

U novoj H&M kolekciji prevladavaju upečatljivi modni komadi koji će vas istaknuti u masi probuditi partijanericu koja u vama čuči. Ipak, cipele su naša slabost, stoga smo danas zaboravili na ostatak kolekcije i morali predstaviti ovaj šarmantan primjerak.

H&M sandale s mašnicama 2

Riječ je o ružičastim sandalicama od antilopa sa širom petom nalik blok peti. Ove sandalice imaju dva remena i svaki krasi preslatka mašnica radi čega neodoljivo podsjećaju na Jimmy Choo model koji smo nedavno predstavili.

Ove će se cipele uklopiti u svečane i večernje lookove i odlično izgledati u tandemu s haljinama i plisiranim suknjama, ali i u nešto ležernijim varijantama uz jeans komade i upečatljive topove.

Želite li u svoju kolekciju obuće dodati još jedan par, s ovim modelom nećete pogriješiti. On dolazi i u crnoj boji, a možete ga naručiti putem H&M web trgovine, po cijeni od $84.99.