FOTO by drmartens

Obuća

Wow! Kažemo DA martama ukrašenim Swarovski kristalima!

Antonija Andabak 31. prosinca 2021.

Crne gležnjače u novom ruhu izgledaju luksuzno uz svečane kombinacije!

Ovih nam dana sve što je blještavo, obasjano jasnim treperavim svjetlima, izgleda primamljivo do te mjere da takav ugođaj želimo preslikati na gotovo sve što nas okružuje.

Tako ste zasigurno lampicama okitili jelku, ukrasili prozore, komode, zavjese..sve što Vaše oko za dekoriranje smatra da bi doprinijelo svečanom ugođaju.

Osim svjetlucavih detalja u interijeru i eksterijeru, isti su dobrodošli i kada su modne varijante u pitanju, pa smo svi nekako skloniji kupiti haljinu sa šljokastim detaljima, zakovicama ili cirkonima, isto kao i crop vestu, traperice sa sličnim detaljima, no jeste li zamislili kako bi bilo imati kultne čizme ukrašene kristalnim nakitom?

Ako niste, evo prilike da dobro proučite i počastite se neponovljivim parom dr.Martens gležnjačama ukrašenim Swarovski kristalima po cijeloj površini!

Legendarne gležnjače simbol su trajne kvalitete već šest desetljeća, te je svjetski poznata dr.Martens obuća pronašla put do mnogih fashionistica koje svoje urbane outfite žele upotpuniti s dobrim parom čizama.

Izbora doista ima za sve, od onih koji žele čistu klasiku, točnije crne čizme ukrašene žutim koncem, do onih koji od ovog brenda traže ekstravagantnost u izgledu.

Potonji će tako birati one varijante u raznim, vibrantnim bojama, ukrašenih srcima, šljokicama ili baš kao sada – Swarovski kristalima.

Nenadmašan sjaj renomiranog kristalnog nakita našao se na cijeloj površini dr.Martens gležnjača, a na jednostavnoj crnoj površini još se više istaknula luksuzna crta ovakve obuće.

Zasigurno Vas zanima da li je cijena astronomska, no sudeći prema podacima na web stranici, cijena je uobičajena za ovako dizajnirane marte te iznosi 1.724,71 kuna.

Trenutno nisu raspoložive za kupovinu no ne morate brinuti, cipele sa željenim brojem stavite na wish listu te će Vas admini obavijestiti kada iste postanu dostupne i to na Vašu e-mail adresu.