FOTO by Instagram @bbdenise_

Moda

WOW! Kakva elegancija! Zarina krasotica u boji šampanjca očarava dizajnom!

Daria Lovrić 30. rujna 2022.

Naglašava žensku profinjenost i daje dozu elegancije...

Jednako kako u trenu možemo postati prava modna ikona, cijeli naš trud može otići i u suprotnom smjeru. Kako biste spriječili eventualne pogreške, birajte jednostavne, ali upečatljive odjevne komade s kojima je teško pogriješiti poput kombinezona i haljina.

Njima dodajte pripadajuću obuću i modne dodatke i spremni ste. Zvuči vrlo jednostavno, zar ne? Kako bi uvijek postigli profinjen i elegantan izgled treba slijediti nekoliko jednostavnih pravila.

Zara haljina 1
Zara haljina

Zašto je bež boja najskuplji dio vašeg jesenskog ormara?

Nude nijanse vrlo su popularne i slobodno možemo reći da su baza našeg ormara. S bež bojom vrlo je teško pogriješiti, a nama najljepša nijansa je boja šampanjca. Bež je bezvremenski klasik i izgleda skupo i elegantno u svim okolnostima, bila riječ o uređenju interijera, modi, nail artu ili make-upu. Upravo zato, pronašli smo haljinu u kojoj ćete oduzimati svu pažnju.

Zara haljina 2
Zara haljina

Zara elegantna haljina ukrast će poglede na svim svečanostima!

Otkako su društvenu mrežu Instagram preplavile satinirane haljine, postale su glavna inspiracija za kreiranje svečanih lookova. Satenske haljine dolaze u raznim varijantama, a nama su najdraže one dužine ispod koljena s efektnim detaljima.

Zara haljina 3
Zara haljina

Upravo jedna takva skriva se unutar Zara kolekcije, a za njom su poludjele brojne fashionistice. Satinirana bež haljina dugih rukava elegancija je na kvadrat i daje notu glamura i elegancije. Iako je naizgled jednostavnog kroja, detalj na prednjoj strani i otvorena leđa na decentan način naglašavaju žensku senzualnost i seksepil.

Zara haljina 4
Zara haljina
Zara haljina 5
Zara haljina

Uz sandale ili salonke u sjajnoj boji i shinny clutch torbicu vaš će look biti nezaboravan. Veličanstvenu ljepoticu možete nabaviti za 399,90 kuna, klikom na Zara web trgovinu.