FOTO by Instagram @rocioosorno

Moda

WOW! Asimetrična haljina u boji fuksije dostojna modne dive!

Daria Lovrić 18. srpnja 2023.

Uz ekstravagantan primjerak nećete proći neprimijećeno!

Svaka fashionistica zna da su basic odjevni komadi ključ i temelj za odličnu kolekciju odjevnih komada. Već smo se uvjerili da se nećemo najbolje provesti ako kupujemo odjeću, obuću i modne dodatke isključivo zato što nam se sviđaju, a nemamo ih s čim kombinirati.

Kako bi kreirali asortiman koji ima smisla, prvenstveno se opremite brezvremenskihm klasicima u neutralnim nijansama koje ćete nositi dugi niz godina, zatim krenite u potragu za statement komadima koje možete kombinirati sa spomenutim i koji će vas istaknuti u masi.

Zara asimetrična ružičasta haljina s volanima
Zara asimetrična ružičasta haljina s volanima

Želite izazvati pozornost? Zara glam haljina je pravi izbor za vas!

Naša omiljena modna postaja je Zara, upravo jer svake sezone nudi pregršt modnih stvarčica koje spadaju i u jednu i u drugu skupinu modnih komada. S obzirom na to da je ljeto u punom jeku, sezona je Barbiecora, a nas po povratku s godišnjeg odmora čeka nekoliko svečanih događaja, stoga smo fokus stavili na ponudu upečatljivih haljina.

Zara asimetrična ružičasta haljina s volanima 2

Kao i svaki put, osim putem web trgovine, inspiraciju smo potražili putem društvenih mreža, a za oko nam je zapela efektna asimetrična haljina u boji fuksije. Ovaj primjerak napravljen je od jarko-ružičastog satena koji će vas sam po sebi izdvojiti u masi.

Zara asimetrična ružičasta haljina s volanima 3

Kao da kombinacija materijala i efektne nijanse nisu dosta, sam dizajn haljine podižu eye-catching volani na bočnoj strani. Ova je krasotica radi svoj lepršavog kroja izuzetno udobna za nošenje na visokim temperaturama, a želite li naglasiti liniju tijela i istaknuti struk, outfit začinite zlatnim remenom.

Mi ju vidimo uz nisku punđu, velike naučnice i zlatne sandalice. Ako je i vas oduševila svojim ekstravagantnim dizajnom, naručite ju putem Zara web trgovine po cijeni od 59.95 EUR.