Handmade

WOOD U – manufaktura nakita stvorena za žene koje uvijek biraju radost!

Viktoria Mikulić 06. rujna 2019.

Već na prvi pogled možemo primijetiti da su ovi komadi prepuni života i pozitivne energije…

Osnivačica brenda WOOD U, ujedno modna i dizajnerica keramike tek je nedavno uplovila u poduzetničke vode. No kao što to biva kod svakog kreativnog uma, njezina postignuća već sada bilježe rezultate.

I sama je veliki ljubitelj boja, a budući da je drvo odličan medij, odlučila je to dvoje spojiti te ponuditi oku ugodan nakit, a istodobno vrijedan komad koji neće potrajati samo jednu sezonu.

Osim toga, motivacija sa strane njezine obitelji i prijatelja dodatno je doprinijela uspješnom poslovanju, jer podrška je jedan od glavnih faktora da se uopće odvažila na ovakav pothvat.

Za početak je otvorila obrt i krenula u realizaciju. Svaki WOOD U komadić izrađen je ručno, a za svaki model, osim adekvatnog alata, potrebna je mirna ruka, kreativnost i strpljenje.

Za jednu ogrlicu od piljenja, obrade, bojenja spajanja , potrebno je oko sat vremena, ovisno o modelu i veličini. Iako su masivne, drvo je lagano pa su nosive u svim prilikama.

Unutar kolekcije trenutno možete pronaći ogrlice, prstene i naušnice vibrantnih boja, sastavljene od različitih pravilnih i nepravilnih geometrijskih oblika. Nakit karakteriziraju intenzivne nijanse, jaki kontrasti, i oblika i boja. Osim za svakodnevne prilike uz casual outfit, ovaj će se efektan nakit itekako uklopiti i uz večernji look.

Romantična večera, šetnja s prijateljicama, poslovni sastanak, kamo god se uputili, uz ove istančane komade nakita blistat ćete na svakom koraku te pokupiti komplimente.

WOOD U personalizirani nakit ima i svoju ciljnu skupinu, namijenjen je ženama koje biraju radost umjesto drame, koje su ponekad preglasne i nije ih to sram pokazati.

Dizajnerica je sa svojim brendom proteklih dana sudjelovala i na ‘Kreativnici’ na Špancirfestu u Varaždinu te je ovo prvi puta da je izlagala na ovakvoj vrsti događaja, koja okuplja hrvatske dizajnere iz Hrvatske, a i šire. Ne sumnjamo da je ovo tek jedna u nizu radionica gdje će ovaj zanimljiv nakit dobiti svoje mjesto pod suncem.

Unikatan, reprezentativan, upečatljiv i karakterističan.

#colorYourself

Ako se i vas jednako dojmio domaći brend WOOD U, za detaljnije informacije posjetite njihove društvene mreže Facebook Instagram. Također, sve radove možete pogledati i kupiti putem platforme etsy.

#živopisna IGRA DARIVANJA

U suradnji s domaćim brendom WOOD U, jednu sretnicu nagradit ćemo vibrantnom i unikatnom ogrlicom od drveta. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sreta dobitnica unikatne ogrlice s potpisom domaćeg brenda WOOD U je Iva Gverić Bačelić. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.