FOTO by Women’secret

Moda

Women’secret „Snoopy“ noviteti u blagdanskom izdanju!

Daria Lovrić 12. prosinca 2022.

Snoopy primjerci kojima ne možemo odoljeti!

Women’secret omiljena je shopping destinacija kada smo u potrazi za novim donjim rubljem, pidžamama, spavaćicama, dodacima za plažu, ali i obućom. Počelo je najmagičnije doba godine, a mi smo već odavno u potrazi za cozy stvarčicama u blagdanskom izdanju u kojima ćemo uživati unutar vlastita četiri zida.

Snoopy pidžama – 19,99 €

Poznati brend najčešće vežemo uz kvalitetu, cjenovnu pristupačnost i moderan dizajn, međutim i uz kolekcije accessoriesa s preslatkim crtanim likovima. Jedan od najpopularnijih je razigrani psić Snoopy koji je vrlo često jedan od glavnih motiva Women’secret noviteta.

Snoopy u glavnoj ulozi nove cozy Women’secret kolekcije

Ovog puta, preslatku kolekciju krasi razigrani Snoopy u božićnom izdanju. Unutar nove Women’secret kolekcije može se pronaći mnoštvo predivnih odjevnih komada poput pidžama i spavaćica, ali i cozy kućnih papuča te neodoljivog accessoriesa.

Snoopy fluffy spavaćica – 16,99 €

Dvodijelne pidžame vrhunske kvalitete, napravljene od 100% pamuka pružit će vam udobnost u hladnijim noćima, dok će vas slatki Snoopy detalji uvijek iznova raznježiti i razveseliti.

Kako bi vaša stopala uvijek bila zagrijana tu su novi modeli kućnih papuča i fluffy čarapica.

Snoopy čarapice – 12,99 €

Vjerujemo da uskoro planirate zimski vikend getaway ili duže putovanje poput odlaska na skijanje ili u toplije krajeve stoga obavezno škicnite na ponudu preslatkih nesesera s motivima neodoljivog psića u koje će stati sva vaša kozmetika.

Snoopy nesseseri – 9,99 €

Gdje god pošli, ne zaboravite na bočicu s vodom kako biste ostali hidratizirani tijekom cijeloga dana.

Snoopy bočica – 10,99 €

Svoje favorite ulovite putem Women’secret web trgovine, a naše s cijenama pogledajte niže u galeriji: