FOTO by Women'secret

Odjeća

Women’secret lansirao udobne menstrualne gaćice!

Antonija Andabak 08. studenoga 2021.

Osim lijepog modela gaćica, kompletno štite od neugodnih izljeva!

Kada je riječ o menstruaciji, čini nam se da imamo dvije skupine žena: one koje nikada nisu niti osjetile “čari” menstruacije, i one koje jako dobro znaju što znači ustajanje po noći, tempiranje kada će uložak ili tampon promijeniti, a o bolovima da i ne pričamo.

Ako pripadate potonjoj skupini, znamo da vam nije lako te se svim silama i novitetima na tržištu borite da vam svaka iduća menstruacija bude što bezbolnija i ugodnija.

Prije dvije godine, ASOS je oduševio fashionistice lansiravši menstrualne gaćice koje su se pokazale kao praktične, no nisu u potpunosti zaživjele, te je taj trend pomalo pao u zaborav.

Ovih dana na web shopu Women’secret, čije se trgovine nalaze i diljem Hrvatske, osvanuo je novitet koji će pomoći ženama da se ugodnije osjećaju za vrijeme onih dana u mjesecu.

Osim što se sada na web shopu mogu pronaći menstrualne čašice za žene koje prakticiraju tu vrstu zaštite u mjesecu, odlična je stvar što su dostupne i menstrualne gaćice koje mogu u potpunosti zamijeniti tampone i uloške.

Odličan izbor za žene koje moraju biti aktivne na poslu, ali i one koje se bave sportom profesionalni ili rekreativno zbog čega više ne moraju izbjegavati fizičku aktivnost od bojazni da im “ne prođe”. Od sada gaćice imaju potpunu kontrolu nad izljevom koji može itekako biti neugodan.

Gaćice s čipkicom u crnoj boji ili bokserice i vizualno su primamljiviji modeli od pomalo “bapskih” koje je onda lansirao ASOS.

Cijenu i detalje menstrualnih gaćica s potpisom Women’secret, možete pronaći OVDJE za gaćice s čipkom, ili na ovom linku za bokserice.