Moda

Women secret jednodijelni kupaći kostimi zbog kojih jedva čekamo ljeto

Krešimir Šustić 19. veljače 2020.

Mornarski, cvjetni, točkasti uzorak … Nemoguće je odabrati favorita! Iako je ljeto još uvijek daleko od nas, nismo si mogli pomoći a da ne pronjuškamo novitetima koje ćemo viđati na plažama. Popularni jednodijelni badići i ove su godine it komadi zbog kojih jedva čekamo godišnji odmor. Prioritet su nam u velikoj kupnji prije odlaska na […]

Mornarski, cvjetni, točkasti uzorak … Nemoguće je odabrati favorita!

Iako je ljeto još uvijek daleko od nas, nismo si mogli pomoći a da ne pronjuškamo novitetima koje ćemo viđati na plažama. Popularni jednodijelni badići i ove su godine it komadi zbog kojih jedva čekamo godišnji odmor.

Prioritet su nam u velikoj kupnji prije odlaska na more i znamo koliku muku proživljavamo prilikom izbora. Neobični oblici i jednobojni tonovi ziheraški su odabir za sve vas koji niste odvažni u eksperimentiranju. Savršeno naglašavaju liniju tijela i imaju sitnije detalje poput prstenova, otvora ili mašni. Za sve malo hrabrije i odvažnije dame ponuda šarenih modela je zaista ogromna.

Disney set posuđa idealan je za bajkovite večeri!

Podsjećaju na vintage komade koji su vladali prošloga stoljeća. Igra uzorcima i raznim bojama daje im posebnu čar koja nas totalno privlači. Mornarski, točkasti ili cvjetni motivi definitivno će biti rado viđeni modeli koje ne morate nužno nositi samo po plaži.

Očarani svakim zasebno, donosimo vam naše top odabire koje možete pogledati u galeriji.

Kompletnu kolekciju pogledajte unutar LINKA.