FOTO by Women'secret

Moda

Women’secret jednodijelni badići – 10 najstylish modela!

Viktoria Šafranić 22. travnja 2021.

Look za plažu nikada nije izgledao elegantnije...

Women’secret je marka donjeg rublja, kućne odjeće, dodataka i kupaćih kostima za sve suvremene žene. Ovaj brend svakodnevno stvara nove ideje kako bi svakoj pripadnici nježnijeg spola život učinio lakšim i sretnijim.

Dakle, fokus je na ženski svijet te im je glavni cilj da svaka kolekcija izazove emocije, a istodobno i pruži praktično rješenje. Osim što su uvike u skladu s najnovijim trendovima, pristupačne cijene također su jedan od njihovih glavnih aduta.

Od svih linija najposebnije su nam one za ljetne dane, kada izloge ove kultne trgovine preplave tropski motivi i vibrantne boje. Sve što je potrebno za odlazak na plažu, možete pronaći na njihovim policama. Ovaj brend ne donosi na pladnju samo lijepe stvari, već i sugerira što biste mogli nositi zajedno, stvarajući matching kombinacije – torbe, obuću, kupaće kostime, pareo i ostalo. Nevjerojatno je koliko boja i uzorka predstave svake sezone, tako da vrlo lako možete pronaći točno ono što vas interesira.

S dolaskom sunčanih dana, mi smo se malo pomnije počeli zanimati za kupaće kostime te odlučili predstaviti jednodijelne modele koji će sakriti sve nedostatke, a pružiti jednako besprijekoran izgled kao i dvodijelni primjerci.

Cvijeće, prugice, točkice, mnoštvo je tu dezena koji će plijeniti pozornost na plaži, kao i boje poput limete, breskve, kraljevsko plave, burgundi…

Mi smo izdvojili 10 najefektnijih badića koji će na suncu i uz preplanuli ten biti glavna zvijezda vašeg ‘morskog looka’: