FOTO by Women's secret

Moda

Women’s secret ljetne pidžame s popularnim crtanim likovima za lakši odmor

Krešimir Šustić 03. srpnja 2020.

Miris mora i ove neodoljive pidžame dobitna su kombinacija za lagodan san!

Utonuti u san ljeti uistinu je dobitak na lutriji koji malo tko od nas doživi bez ijedne kapi znoja ili cjelonoćnog migoljenja po krevetu.

Spavanje je jedan od razloga zbog kojeg se veselimo otputovati na gradove uz obalu, zato što znamo da su tamo noći svježije i ipak malo lakše nego one provedene na asfaltu.

Primark Disney ljetne pidžame za najveće spavalice među nama

S obzirom na to da su godišnji odmori počeli i pokupovali smo više manje sve potrebne odjevne predmete i modne dodatke , vrijeme je da obratimo pažnju i na one stvarčice koje nam nisu bile prioritet, a svejedno su bitne.

Tu bi uvrstili ljetne kratke pidžame, uz koje će svaki san uz miris i zvuk mora biti lagodan, a jutarnje kave popraćene stylish komadom koji je napravljen od laganog i udobnog materijala.

Brend Women’s secret je tim povodom izbacio novu kolekciju koja nam dolazi s motivima poznatih crtanih likova kao što su Mickey i Minnie, Snoopy i Garfield, što ih čini dodatno neodoljivima.

Dvodijelni modeli sastoje se od kratkih hlačica i majica s kratkim rukavima ili na tanke naramenice, a kao i ostale ljetne poslastice, obojene su šarenim bojama koje prevladavaju ove sezone.

Cjelokupnu ponudu asortimana možete pogledati na LINKU, a naših 10 favorita u galeriji koja slijedi.