FOTO by Wine&more

Iće & piće

Wine&more – autohtoni hrvatski proizvodi dostupni čitavom svijetu!

Viktoria Šafranić 26. listopada 2021.

„Kad se male ruke slože, sve se može!“

Prije pet godina, skupina prijatelja i entuzijasta okupila se kako bi riješili izazov s kojim smo se manje-više svi jednom susreli. Evo o čemu je riječ…

Ako ste barem jednom u svom životu upoznali i družili se s osobom iz inozemstva, bilo to prijateljski, tijekom školovanja ili poslovno, vjerujemo da ste joj htjeli približiti neke od autohtonih hrvatskih proizvoda, kao što su naša tradicionalna jela, vina, sirevi, maslinova ulja…

Kako to većinom biva kod naših domaćih proizvoda, zasigurno su joj se svidjeli, stoga zaključujemo da je ta ista osoba odlučila neke od njih kupiti i ponijeti kući. Vjerujemo da je neko vrijeme uživala u njima i da su joj bili podsjetnik na nezaboravne trenutke koje je provela diljem Lijepe naše. No što kad zalihe ponestane, a udaljena je stotinama kilometara od naših krajeva? 

Jedna od poželjnih mogućnosti je da ponovno dođe u Hrvatsku, no posljednje dvije godine su putovanja toliko ograničena da jednostavno ne znamo kada ćemo ponovno moći neopterećeno putovati. Srećom, petorica prijatelja koji iza sebe imaju bogato iskustvo i znanje o vinima, svoju su ljubav pretočili u ideje koje su na kraju rezultirale konceptom pod nazivom Wine&more.

Wine&more dolazi kao platforma koja će zadovoljiti svakog ljubitelja vina, maslinovog ulja i piva, kako u Hrvatskoj tako i izvan nje. Riječ je o kombinaciji pripovijedanja priča i e-trgovine kroz koje se stvara jedinstveno mjesto na kojem se ljudi mogu educirati o proizvodima i kupiti ih bez obzira gdje se nalazili. 

Iako većina nas prvo zamijeti vizualni identitet i funkcionalnost Wine&More stranica, još nam je zanimljiviji  kontekst. Drugim riječima, kada znamo nešto više o onome što kupujemo, naravno da ćemo prije donijeti odluku da je baš to upravo ono što želimo. Ovdje ćete svako vino, pivo ili maslinovo ulje koje kupite ranije vrlo dobro upoznati kroz njihove poučne tekstove

Na ovom portalu i web trgovini možete saznati puno toga o hrvatskim vinskim regijama, o vinu i zdravlju, o legendarnim vinarima, ali i o vrstama piva, o počecima hrvatske craft pive, njihovim sudionicima i životnim pričama, kao i o tajnama maslinarstva i maslinovog ulja. Ne samo da ćete uz ove teme dobiti bolji uvid u ono što konzumirate, već su odlična podloga za sve koji se u budućnosti žele baviti proizvodnjom vina, maslina i piva.

Vino je postala svakodnevica naše kulture i života, a njihova vizija je da do stolova diljem svijeta dostave autentična i visoko kvalitetna hrvatska boutique vina, craft piva i maslinova ulja.

Zahvaljujući Wine&more, brojna hrvatska vina su dostupna u svijetu – EU, UK i SAD. Osim toga, dostava i poštarina su doista konkurentne, što prepoznaje rastući broj kupaca u svijetu.

Za sve koji žele razveseliti dragu osobu za godišnjicu braka, rođendan, promaknuće na poslu ili tijekom blagdana nekome izmamiti osmijeh na licu, Wine&more je nezaobilazna adresa za sve ljubitelje vina, craft piva i maslinovog ulja. 

Ako vas još uvijek prati sjećanje na ljetni godišnji odmor i uživanje u mediteranskim specijalitetima i najboljim domaćim vinima, sada te iste okuse najboljih istarskih, dalmatinskih ili slavonskih vina možete ponijeti sa sobom ili podijeliti s prijateljima u svijetu.

Ako se pak samo želite počastiti za sve što ste ovu godinu proživjeli, vjerujte da ste na pravom mjestu za guštanje u najboljim domaćim delicijama, a upravo tim povodom darujemo i poseban popust od 10% uz kod ELEGANT za prvu narudžbu do 7. studenog 2021.

Uz web trgovinu na kojoj možete pronaći sve što vas zanima, potražite Wine&more i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.