Wilton tjestomat za savršeno oblikovane keksiće

Viktoria Šafranić 06. travnja 2017.

Trgovina 'Sve i svašta' ponovno nas je očarala svojom slatkom ponudom

Tek odnedavno otkrili smo Wilton tjestomat koji služi za izradu savršeno oblikovanih keksića, a pomoću ergonomske ručke, svaki će biti savršeno otisnut. Odlično je što više ne morate brinuti da li imate dovoljno tijesta jer se zahvaljujući jasnom prozirnom barelu, u potpunosti vidi koliko tijesta vam je preostalo. Također, šprica pomoću koje izbacujete kolačiće se podiže i utori na samom dnu pomažu eliminirati deformirane kolačiće.

Najbolje od svega je što u kompletu dobijete čak 12 različitih plastičnih diskova pomoću kojih možete izraditi široku paletu ukrasnih keksića, uključujući oblik srca, cvijeća, vrpce, božićnog drvca, vijenca, bundeve i još mnogo toga. Ako vam do sada nismo privukli pozornost, onda ne znamo što s vama nije u redu jer ovaj tjestomat je pravi raj za izradu ukusnih slastica. Sretna dobitnica je Sanja Brajković Vidaković. Čestitamo i molimo da se javi na iva@sveisvasta.hr!

Uz sve to, na poklon dobivate recept kako biste mogli sve detaljno proučiti i spremni krenuti u realizaciju. Od obojanog tijesta, kolačića u obliku srca punjenih čokoladom, do onih u obliku vrpce posutih šećerom u boji, možete isprobati bezbroj kombinacija, a ako se usudite, dodajte i sami neke svoje ekstrakte koji odgovaraju vašem ukusu.

Osim toga, šprica za keksiće može se koristiti i za slane zalogaje s okusom cheddar sira, roštilja i slično.
Zanimljivo je to što se zaista možete igrati i smišljati razne varijacije jer pomoću Wilton tjestomata, svaki keksić bit će zaista jedinstven.

Gdje pronaći Wilton tjestomat?

Trgovina ‘Sve i svašta’ jedina u svojoj zavidnoj ponudi ima ovaj neodoljivi tjestomat i to po nevjerojatnoj cijeni. Ako vam Gornjostupnička 24B, točnije njihova lokacija nije baš u neposrednoj blizini, ne brinite jer imaju savršeno organiziran WEB SHOP gdje će samo u nekoliko klikova ovaj proizvod biti vaš, a vrlo brzo i na vašoj adresi. Hvalili bismo ih i dalje, ali čeka nas pečenje keksića, a budući da nam je Uskrs pred vratima, ovo je savršena prilika da ugrabite svoj dio kolača.

No to nije sve, u suradnji s Trgovina ‘Sve i svašta’ nagrađujemo vas Wilton tjestomat koji će vam olakšati izradu uskršnjih keksića. Detalje igre možete pronaći ovdje: https://goo.gl/Ys2OgK