FOTO by IMDb

Film

Will Smith najavio nastavak filma “I Am Legend”

admin 07. ožujka 2022.

Will Smith i Michael B. Jordan dolaze kao glavne glumačke zvijezde

Nastavak filma “I Am Legend” službeno je u pripremi, a Will Smith najavio je da će glumiti i producirati film u kojem će mu društvo raditi Michael B. Jordan.

Will Smith svoje je fanove i sve ljubitelje prvog nastavka iznenadio objavom na Instagramu gdje je podijelio sliku napuštene ulice New Yorka.

U filmu će se po prvi put na ekranu ujediniti Smith i zvijezda filma “Black PantherMichael B. Jordan – trenutno dvije najveće holivudske ikone.

I Am Legend” i dalje je jedan od najpoznatijih Smithovih filmova u kojem je glumac nominiran za Oscara u ulozi vojnog virologa Roberta Nevillea, koji se nalazi u napuštenom postapokaliptičnom New Yorku dok radi na razvoju lijeka za virus koji je izbrisao veći dio čovječanstva.

Film je zaradio 256,4 milijuna dolara u SAD-u, a 585,4 milijuna dolara u cijelom svijetu, dodatno učvrstivši Smithovu poziciju jedne od najplaćenijih holivudskih zvijezda.

Foto: IMDb

Prvi nastavak filma snimljen je davne 2007. godine, a o snimanju drugog dijela priča se od 2012. godine. Will Smith nekoliko je puta izjavio da je ovaj film jedan od najvažnijih projekata u njegovoj filmskoj karijeri i da je nastavak samo pitanje vremena.

Vijest o nastavku naišla je na oduševljenje obožavatelja, ali i popriličnu zbunjenost. Ako ste gledali film, vjerojatno ćete razumjeti zašto: Smithov lik je ubijen tako da su sasvim razumljiva pitanja o tome kako ga planiraju vratiti za nastavak.

Foto: IMDb

Jedan uvjerljivi odgovor na to dolazi u obliku alternativnog kraja objavljenog kao dio “redateljske verzije” iz 2008., u kojoj Smithov lik preživi do kraja filma.

Vjerujemo da će daljnjim informacijama o filmu ovaj dio zagonetke biti riješen i da ćemo uskoro znati na čemu će se temeljiti nastavak ovog popularnog filma.