FOTO by IMDb

Film

Wednesday – najbuntovniji pripadnik neobične obitelji Addams

admin 07. lipnja 2022.

Tim Burton i Netflix donose prvi pogled na novu seriju

Bilo u animiranom ili filmskom obliku svi smo barem jednom pogledali poneki nastavak ekscentrične obitelji Addams i dobro smo upoznati s likovima i radnjom. Obitelj, ali i svaki pojedinac unutar nje predstavljali su satiru na ideal američke porodice. Obitelj Addams je bogata obitelj koja uživa u morbidnim stvarima, ali ne razumije da ih “normalni” svijet smatra zastrašujućima.

Netflix i Tim Burton već su najavili, a sada i predstavili prvi teaser nove serije Wednesday koji radnju fokusira na najbuntovnijem pripadniku jezive obitelji.

Wednesday serija
Foto: IMDb

S Jenny Ortegom u glavnoj ulozi, serija Wednesday prati kćer Gomeza i Morticije Addams za vrijeme studiranja u Nevermore akademiji, gdje bez sumnje privlači pozornost svojom blijedom kožom, dugom kosom u pletenicama i opsesijom smrću.

Serija prati studentske dane Wednesday Addams u kojima pokušava savladati tek novootkrivene psihičke sposobnosti te osujetiti i riješiti misterij koji je upleo njezine roditelje u probleme.

Foto: IMDb

Prvi teaser za novu Netflix seriju prikazuje Wednesday kako dolazi u prvi plan te brine da izgleda što bolje. U teaseru ona popravlja svoje pletenice i ovratnik svoje košulje te pozdravlja Thing – svog prijatelja u obliku žive bestjelesne ruke.

Prije samog kraja teasera čujemo i prepoznatljivo pucketanje prstiju koje je ujedno i zaštitini znak čitave obitelji.

Jenny Ortegi će se u seriji pridružiti Catherine Zeta-Jones, Luis Guzman, Gwendoline Christie i Christina Ricci, dok će glas Thinga tumačiti Victor Dorobantu.

Wednesday serija
Foto: IMDb

Serija Wednesday još nema službeni datum izlaska, ali zna se da će se prva sezona sastojati od osam epizoda.