FOTO by Stradivarius

Moda

Wedgesice na vezanje ili traper espadrille? Kupujemo obje…

Viktoria Mikulić 18. travnja 2023.

U Stradivariusu smo pronašli dva neodoljiva primjerka i ne možemo se odlučiti koji nam je ljepši…

U nadolazećim tjednima nazočit ćemo brojnim koktel zabavama, roštiljima u dvorištu, vikende vjenčanja i još mnogo toga, ali ćemo definitivno i više putovati, kako na vikend izlete tako i na malo duža proljetna putovanja.

Pritom je važno opskrbiti se udobnom i praktičnom obućom u kojoj ćemo moći provoditi sate, a da je istodobno elegantna i stylish. Samo dva para cipela nam to mogu ponuditi: wedgesice i espadrille.

stradivarius nova obuća

Wedgesice su jedne od najsvestranijih ženskih cipela. Njihova puna peta pruža nam stabilnost na svakom koraku, dok su s druge strane dovoljno glam da ih nosimo uz sve naše svečane odjevne kombinacije. Wedgesice su onaj tip obuće kojeg možete kombinirati od jutra do mraka, od casual do profinjenijih outfita.

S druge strane, tu su espadrille koje također možemo nositi za dnevne i večernje izlaske, no više su rezervirane za casual garderobu poput jeansa i T-shirta.

Zaljubljeni u Stradivarius puderaste wedgesice i traper espadrille!

Na Stradivariusu smo pronašli dva modela obuće uz koje nam ne trebaju nijedne druge cipele ovog proljeća. Riječ je o bijelim wedgesicama na vezanje s potplatom od jute koje vidimo uz cvjetne, prugaste i točkaste haljine, kao i traper espadrillama u plavoj boji s potplatom i prednjim dijelom od jute koje obavezno nosimo sa sobom na planirane proljetne destinacije.

Na vama je samo da odlučite jeste li više raspoloženi za ravan ili model s platformom… Mi se ne možemo odlučiti, stoga uzimamo obje.

stradivarius nova obuća

Bijele wedgesice možete pronaći OVDJE po cijeni od 35,99 €, dok vas traper espadrille očekuju na LINKU i njihova cijena iznosi 25,99 €.