Promo

Waterlover Sun Mist – ljetna kolekcija iz Biotherma

PR 08. srpnja 2019.

Ove godine predstavljamo novi proizvod iz linije Waterlover

U čast vodne baštine, Biotherm podupire zaštitu oceana na globalnoj razini putem programa Waterlovers, koji je pokrenuo 2012. godine.

Uz financiranje kampanja za zaštitu oceana, Biotherm posljednjih pet godina ulaže velike napore u cilju smanjenja učinka proizvoda koji se ispiru na vodeni okoliš, uklanjanjem mikročestica plastike iz svih formula.

Tijekom sedam godina dvadeset je znanstvenika provelo 200 ispitivanja s probirom 150 različitih sirovih sastojaka. U svrhu razvoja nove formule WATERLOVER za zaštitu kože od sunca, Biothermovi su laboratoriji osmislili platformu za ispitivanje učinka na okoliš pod nazivom Ocean 5 PlatformTM.

Svaka potencijalna formula ispitana je ne samo na slatkovodnim planktonskim organizmima, već i na različitim organizmima iz slatkovodnih i morskih staništa. Tim od dvadeset stručnjaka proveo je oko 200 ispitivanja kako bi ocijenio potencijalni učinak svake formule na biološku raznolikost vodenih ekosustava.

Biotherm zna da žene žele zdravu, hidratiziranu i blistavu kožu, no ne nauštrb dobrobiti planeta.

Godine 2017. kreirao je WATERLOVER SUN MILK, prvu kremu sa zaštitnim faktorom za lice i tijelo bez štetnog učinka na oceane.

Ove godine predstavljamo novi proizvod iz linije WATERLOVER

Obogaćen je Biothermovim jedinstvenim regenerativnim kompleksom Life Plankto koji štiti i hidratizira kožu, obavijajući je neodoljivo mekim velom za blistavu, jednakomjernu preplanulost.

Krasi ga legendaran miris Biothermovih proizvoda za sunčanje: energizirajuće gornje note klementine i zelenog bergamota stapaju se s voćnim srcem prožetim notama jasmina i nerolija, koje upotpunjuju bazne note dekadentnog bijelog mošusa i zrna tonke.

Vodeći računa o učinku na okoliš, Biotherm je kreirao novu temeljnu formulu proizvoda WATERLOVER SUN MIST koja je 99 % biorazgradiva, s mirisom koji je 95 % biorazgradiv.

Stoga ni zaštitni filtri ne štete morskom svijetu. Formula WATERLOVER je ispitana putem revolucionarne platforme Ocean 5 za procjenu učinka na slatke i morske vode.

Lagana bočica proizvoda WATERLOVER SUN MIST i SUN MILK izrađena je od 100 % reciklabilne plastike (osim pumpice).

Na bočicama se nalaze dvije oznake koje ukazuju na Biothermovu misiju očuvanja oceana:

  • proizvod nije štetan za morski svijet
  • bočica je 100% reciklabilna

###

WATERLOVER SUN MIST SPF30 S200ML – 283,00kn

WATERLOVER SUN MILK SPF 15 200ML – 283,00kn

WATERLOVER SUN MILK SPF30 200ML – 283,00kn

WATERLOVER SUNMILK SPF50 200ML – 283,00kn