FOTO by IMDb

Film

Warner Bros & HBO pripremaju Harry Potter seriju

admin 26. siječnja 2021.

Hoćemo li Harry Pottera, Hermionu i Rona gledati u novim avanturama?

Stavite svoje čarobne štapiće i napitke u stanje pripravnosti jer počele su curiti informacije da se sprema snimanje Harry Potter serije. Prošlo je dosta vremena od posljednjeg filmskog nastavka i jedino što možemo je uživati u reprizama koje uvijek gledamo iznova.

Nakon sedam filmskih hitova i bezbroj odgledanih maratona dolazi vijest koju možemo okarakterizirati kao dojavu koja je procurila iz pouzdanih izvora.

Šuška se da Warner Bros i HBO spremaju Harry Potter seriju i bez obzira radi li se o traču ili ostvarenju sna, svim fanovima srce je brže poskočilo.

Naravno, na svaki upit o početku realizacije serije iz HBO-a se prave nevješti i odgovaraju kako za sada ništa ne mogu potvrditi, no istina je da je Harry Potter tema aktualna na velikom broju sastanaka.

Priča se da su čak već odradili nekoliko razgovora s potencijalnim redateljima, ali i ta poluinformacija je dovoljna da se možemo nadati.

I bez obzira na to što se još uvijek ne zna hoće li se serija snimati, tko će glumiti i koji dio čarobnjakovog života će pratiti, vjerni fanovi počeli su puniti društvene mreže s neviđenim entuzijazmom.

Nadamo se da ćemo uskoro dobiti neku vrstu potvrde kako bismo se opravdano mogli veseliti i nadati seriji o najpoznatijem čarobnjaku koji je osvojio naša srca.