Warm up party za Deep Purple!

admin 14. travnja 2017.

Pozivamo vas da nam se u subotu, 22.04. pridružite u Bikers Beer Factoryu na THE partyu sezone!

Provedite psihodelično Deep Purple večer, za što će se iznimno za ovu priliku pobrinuti bend Animal Drive, na čelu s Dinom Jelusićem, a gosti večeri su naše rock legende Divlje Jagode, koji će nastupiti kao predgrupa na Deep Purple koncertu!

Večer je uvod u spektakl koji nas 16.5. čeka u Areni, a uz odlične rockerske nastupe, finu hranu i cugu, očekuju vas i vrijedne nagrade.Također, oni koji još nisu nabavili svoju ulaznicu, moći će je kupiti na sam dan eventa 22.04. u Bikersu. Detalje o zabavi, ponudi i nagradama možete pročitati OVDJE.

Divlje Jagode

Bend koji 40 godina karijere slavi upravo ove godine! Za prodanih više od 4 milijuna nosača zvuka, snimljenih 11 albuma (+ dva solo albuma masterminda i osnivača Zeleta Lipovače) ne treba posebna najava! Uz nezaboravne hitove poput Motori, Šejla, Kap po Kap, Jedina moja, Krivo je more, Konji, udružili su svoje snage s čuvenim vokalom Tony Martinom (poznatom kao pjevač legendarne grupe Black Sabbath), s kojim će nastupiti na koncertu Deep Purplea, 16.5.2017. u Areni! 22.04. u BBF-u ćemo dobiti uvid u djelić onoga što nas očekuje u Areni!

Animal Drive

Animal drive je bend koji je zadnjih godina svirao pod nekoliko raznih imena, ali kako potpisuju diskografski ugovor za najveću svjetsku rock diskografsku kuću (Whitesnake, Malmsteen, Toto, Winger, Norum, Soto) odlučili su se za novo ime „Animal drive“.

Muzika koju sviraju ima elemenata harda, heavy-ija i progresive. Sve pjesme potpisuje Dino Jelusić, koji je inače i član benda Trans-Siberian Orchestra.