FOTO by Zara Home

Dekor

Vuk i 3 praščića – Zara Home kolekcija koja nas vraća u djetinjstvo!

Viktoria Mikulić 28. srpnja 2023.

Uz pomoć ovih rekvizita, možete osmisliti nezaboravnu predstavu koju vaša djeca neće zaboraviti...

Svi dobro znamo poznatu basnu „Vuk i tri praščića“ koju su nam roditelji bezbroj puta prepričavali prije spavanja. Nikako nismo mogli utonuti u san dok nismo čuli da je jedan od praščića ipak uspio nadmudriti vuka, izgradivši kuću od cigle.

Ako i vi svojoj dječici želite ispričati ovu priču, no u još kreativnijem izdanju, škicnite novo Zara Home drveno kazalište i krpene lutke u obliku praščića i zločestog vuka. Praščići su odjeveni u kostimčiće s raznim uzorcima poput kariranog i cvjetnog printa, dok vuk ima klasičnu odjevnu kombinaciju (iako i on izgleda preslatko).

Evo i podsjetnika kako započeti s pričom: „Jednom davno, na samom rubu šume živjela su tri praščića sa svojom majkom. Budući da ih više nije mogla hraniti, majka je odlučila poslati svoju djecu u svijet u potragu za srećom.

Iako su praščići naizgled bili slični, njihovi karakteri su se veoma razlikovali. Jedan od njih se posebno isticao svojom marljivošću, jer gdje god je došao, uvijek je nešto popravljao i gradio, dok su ostala dva praščića više voljela provoditi vrijeme izležavajući se na suncu i ne radeći ništa.

Tako su tri praščića krenula u svijet tražiti svoju sreću. Nakon nekog vremena, shvatili su da im treba kućica u kojoj će se moći sakriti od kiše. Najmlađi, ujedno i najmarljiviji praščić predložio je da odu u ciglanu kupiti cigle od koje će sagraditi čvrstu kućicu, pa su tako praščići krenuli prema ciglani…”

Ovo je samo maleni  uvod kako da uljepšate noći svojim mališanima, a ostatak priče svakako možete pronaći na Internetu.

Ako su se i vas jednako dojmili Zara Home noviteti i želite napraviti odličnu predstavu za vaše mališane, sve navedeno možete potražiti OVDJE.