Ljubav & veze

Vruće točke na tijelu muškarca za koje biste definitivno trebali znati

Krešimir Šustić 28. listopada 2020.

Začinite vašu predigru ili seksualni život nekim od ovih savjeta

Mjesta gdje točno treba dodirnuti muškarca u krevetu za neke su pravi misterij, no moramo vas obavijestiti da postoje erogene zone za koje posebno vole da ih dodirujete.

Ako se tretiraju na odgovarajući način, zone na muškom tijelu postaju specifična područja na koja više isplati obratiti pozornost kada je u pitanju zadovoljstvo.

U nastavku otkrivamo koje su to osjetljive točke na tijelu i na koji način ih možete aktivirati s lakoćom tijekom idućeg seksa.

Prepucij

Koristite ruku za premještanje kožice gore-dolje po glavi penisa, a tijekom oralne upotrebe također se možete usredotočiti na to kombinacijom ruke, jezika i usana.

Unutarnji dio ruke

Može se stimulirati poljupcem ili jezikom, laganim i kontroliranim kretanjem prstiju, a poseban je gušt kada pogladite kožu s unutarnjeg dijela ramena i lagano se spustite prema laktu.

Dlan i vrhovi prstiju

Uzmite partnerov dlan u ruku i vrhovima prstiju nježno pratite rubove i crte dlana, a zatim zahuktajte atmosferu ljubeći im dlanove i vrhove prstiju ili lagano uzimajući jedan prst u usta da ih sisate, okrećući jezik oko njihovog prsta i pomičući usne po njegovoj dužini.

Bedro

Usredotočite se na prostor između njihova koljena i pola bedra jer će ovaj zadirkujući pokret natjerati da žele još, pogotovo ako to područje krenete lagano ljubiti.

Prepone

Da biste doista zadirkivali svog partnera, neka zadrži donje rublje dok polako prelazite prstima po površini, prije nego što ćete im na kraju dodirnuti kožu.

Uši

Usisajte mu gornji dio uha, a zatim jezikom pređite po unutrašnjosti Ili možete pokušati grickati njegovu ušnu resicu koja je posebno dobra erogena točka.

Rebra

U slučaju da je vaš tip škakljiv, prvo testirajte područje polaganim, zadirkujućim dodirom, a nakon toga polako povlačite ruku i prste niz strane tijela.

Pazuh

Idite na sisanje, lizanje ili lagani, zadirkujući dodir jer pazusi također mogu biti obostrano korisna mjesta na koja treba obratiti pažnju tijekom seksa jer izlučuju miris.

Stražnji dio vrata

Preporučuje se lizanje staze tik ispod linije kose, niz vrat i uz bokove, a također možete započeti s polaganim, senzualnim poljupcima, na kraju olakšavajući jezik da biste pojačali bilo kakvu osjetljivost.

Kosa

Dok se ljubite, pokušajte vrhovima prstiju proći kroz njegovu kosu, preko tjemena nježno, a zatim malo jače povucite.

Bradavice

Približavajte se sve bliže dok jezikom lagano dotaknete njegovu bradavicu, a zatim je lagano ugrizete, a ako želite biti stvarno ekstra, unaprijed možete sisati kocku leda za još više senzacije.

Donji dio leđa

Neka vaš partner skine košulju i legne na trbuh s rukama pored sebe, te lagano pređite prstima preko donjeg dijela leđa, zaustavljajući se prije nego što dođete do kraja.