FOTO by australianfirefighterscalendar.com

Zabava

Vruć, vrući, najvrući – kalendar australskih vatrogasaca za 2022. je tu!

Mia Vodopija 17. studenoga 2021.

Ovi dečki će zapaliti atmosferu gdje god se pojave!

Sjeverna polutka planete na kojoj živimo postaje sve hladnija – temperature su niže, na nekim mjestima pada snijeg, a dani su toliko kratki da je vani mračno kada idemo na posao i kada se vraćamo s njega. Pomalo depresivno, zar ne?

No, tješimo se da će nas ovo predblagdansko doba ‘podići’ i da nećemo razmišljati o negativnim stvarima kada ćemo hodati gradom i gledati u šarene lampice kako toplo sijaju.

Mirisi kuhanog vina, kolačića, raznih slanih i slatkih delicija definitivno pomažu sveopćem pandemijskom sivilu.

Međutim, ljudi koji žive na južnoj zemljinoj polutci sada uživaju u toplini zraka sunca i dugim danima dok sjede u svojim vrtovima i dvorištima. Za razliku od naših debelih i zabundanih, njihovi Djedovi Mrazovi izgledaju pomalo drugačije…

S obzirom na to da je doba darivanja iza ugla, simpatični Australci odlučili su nam pokloniti nešto zbilja posebno – kalendar sexy vatrogasaca!

australianfirefighterscalendar.com

Visoki, jaki, nabildani, spašavaju prirodu i ljude te imaju nježno srce sa svojom ljubavi prema životinjama (blago maci, psu, koali i konjima!).

australianfirefighterscalendar.com

Moramo napomenuti da su svi vatrogasci dobri vatrogasci i da, hvaleći ove iznimne australske primjerke, mi ne želimo umanjiti ljepotu, dobrotu i seksepil naših hrvatskih hrabrih momaka!

australianfirefighterscalendar.com

Ne može svatko biti vatrogascem, to je definitivno jedno od najtežih zanimanja, stoga smo mi zahvalne svim odličnim muškarcima koji gase požare i spašavaju ljude, životinje i okoliš.

australianfirefighterscalendar.com

Ovi kalendari za sljedeću godinu mogu biti vaši po cijeni od 22 australska dolara te ih možete kupiti OVDJE.